Tuğba Coşkun: Tanrı mucizesini ailemiz için yaşattı!

Mehmet Ali Erbil, taburcu olduğu hastaneden çıkarken çocukları ve eski eşleriyle bir araya geldi. Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun, ünlü komedyenin hastaneden çıkışını "Tanrı mucizesini ailemiz için yaşattı" paylaşımıyla kutladı.

Uzun bir tedavi sürecinin ardından tedavi gördüğü hastaneden taburcu olan Mehmet Ali Erbil, çocukları ve eski eşleriyle bir araya gelip hasret giderdi.

ERBİL'İ YALNIZ BIRAKMADI

Şimdilerde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la aşk yaşayan Tuğba Coşkun, oğlu Ali Sadi'nin babası olan eski eşi Mehmet Ali Erbil'i hastaneden taburcu olduktan sonra yalnız bırakmadı.

Tuğba Coşkun: Tanrı mucizesini ailemiz için yaşattı!

"TANRI MUCİZESİNİ AİLEMİZ İÇİN YAŞATTI"

Coşkun, ünlü şovmenin hastaneden çıkışı sonrası duygularını paylaştığı fotoğrafla dile getirdi. Coşkun, "Tanrı mucizesini ailemiz için yaşattı. Oğlum babasıyla birlikte en sevdiği koltukta tekrar televizyon seyredebilecek" ifadelerini kullandı.

Tuğba Coşkun: Tanrı mucizesini ailemiz için yaşattı! - Resim : 2

Tuğba Coşkun: Tanrı mucizesini ailemiz için yaşattı! ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Tuğba Coşkun
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.