Tuğba Coşkun, cenazede Mehmet Ali Erbil’e dil çıkarttı! Tuğba Coşkun kimdir?

Mehmet Ali Erbil, 83 yaşında vefat eden üvey annesi İffet Erbil'i son yolculuğuna uğurladı. Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun'un cenazede yaptığı hareket ise görenleri hayrete düşürdü. Zincirlikuyu Mezarlığı Camii'nde kardeşleri Prof. Dr. Yeşim Erbil ve Mustafa Erbil'le taziyeleri kabul eden şovmeni eski eşleri Muhsine Kamiloğlu ve Tuğba Coşkun da yalnız bırakmadı. Gözler Nergis Kumbasar'ı aradı. Eski eşlerinden bir tanesi olan ve olaylı bir ayrılık süreci yaşadıkları Tuğba Coşkun'un cenazenin ortasında Mehmet Ali Erbil'e dil çıkarması şaşkınlık yarattı. Peki, Tuğba Coşkun kimdir? Ali Sadi'nin annesi Tuğba Coşkun ne iş yapar? Mehmet Ali Erbil'e neden dil çıkardi detaylar haber özette...

Mehmet Ali Erbil, 83 yaşında vefat eden üvey annesi İffet Erbil'i son yolculuğuna uğurladı. Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun'un cenazede yaptığı hareket ise görenleri hayrete düşürdü. Zincirlikuyu Mezarlığı Camii'nde kardeşleri Prof. Dr. Yeşim Erbil ve Mustafa Erbil'le taziyeleri kabul eden şovmeni eski eşleri Muhsine Kamiloğlu ve Tuğba Coşkun da yalnız bırakmadı. Gözler Nergis Kumbasar'ı aradı. Eski eşlerinden bir tanesi olan ve olaylı bir ayrılık süreci yaşadıkları Tuğba Coşkun'un cenazenin ortasında Mehmet Ali Erbil'e dil çıkarması şaşkınlık yarattı. Peki, Tuğba Coşkun kimdir? Ali Sadi'nin annesi Tuğba Coşkun ne iş yapar? Mehmet Ali Erbil'e neden dil çıkardı. Detaylar haber özette...

yuAra

“BURASI BENİM ESKİ EŞLER KULÜBÜ OLMUŞ”

Camii avlusunda yaptığı esprilerle şaşırtan Erbil, yan yana oturan eski eşlerine “Burası benim eski eşler kulübü olmuş” diye takıldı.

DİL ÇIKARTARAK KARŞILIK VERDİ

Bu sözlere Tuğba Coşkun dil çıkararak karşılık verdi, “Bir tek Nergis (Kumbasar) eksik” diye ekledi.

TUĞBA ÇOŞKUN KİMDİR? MEHMET ALİ ERBİL'DEN NASIL AYRILDI?

TUB

ÖNDER FIRAT’IN EVİNE TAŞINDI

İş adamı Önder Fırat ile aşk yaşadığını kabul eden ancak ilişkinin boşandıktan sonra başladığını söyleyen Tuğba Coşkun, iddialara göre sevgilisinin evine taşındı. İlişkilerini bir süre sonra saklamayacak olan çiftin haftanın 4 günü Fırat’ın evinde kaldığı söyleniyor.

Uzun süredir işsiz olan Tuğba Coşkun’a Mehmet Ali Erbil’e ettiği ihanet yaradı! Manşetlerden inmeyen Coşkun, Rixos Residences Bomonty’de işe başladı...

Reklamın iyisi kötüsü olmaz düşüncesi bir kez daha doğru çıktı! Mehmet Ali Erbil’le evli olduğu dönemde çalışmayan ve boşandıktan sonra iş hayatında yer edinemeyen Tuğba Coşkun’a “ihanet” haberleri yaradı.

Bir süredir Mali ile evliyken komşu Önder Fırat’la aşk yaşadığı haberleriyle gündem yaratan Coşkun, Rixos Residences Bomonty’de işe başladı.

EĞİTİMİ ARKEOLOJİ

Maliyeti 200 milyon TL’yi bulan süper lüks residence’nın “pazarlama ve satış koordinatörlüğü” görevine getirilen Tuğba Coşkun, yüzbinlerce dolarlık daireleri satacak. Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji Bölümü mezunu olan Coşkun’un daha önce böyle bir deneyimi yok! Ankaralı mütavazı bir ailenin kızı olan Tuğba Coşkun, Mehmet Ali Erbil evliyken sosyetik bütün davetlere katılıyordu!

İLK ÖRNEK DEĞİL!

Tuğba Coşkun, “şöhreti” sayesinde emlak sektörüne adım atan ilk isim değil. Daha önce de Helin Avşar ile Ebru Destan, Donald Trump’ın Türkiye’deki evlerinin satışında görev almıştı. Helin, dikiş tutturamadı ancak Destan gayrimenkul işine devam ediyor.

BAKIN TUĞBA ÇOŞKUN NELER DEMİŞTİ;

Mehmet Ali Erbil'in Tuğba Coşkun için sarf ettiği 'Beni enayi yerine koydu' sözleri karşısında eski eş de suskunluğunu bozdu.

Mehmet Ali Erbil ile evli olduğu dönemde adının anıldığı Önder Fırat ile Küba'da kaçamak yapan Tuğba Coşkun, eski eşiyle karşı karşıya geldi.

Mali'nin "Komşumla eski eşimin ilişkisi ne zaman başladı bilmem ama toplum ve ben enayi yerine konmuşum" sözüne Coşkun'dan yanıt geldi.

'ARTIK BU DAVA BİTTİ'

Eski eşinin mal paylaşımı ve oğlu Ali Sadi'nin velayetini almak için mahkemeye gideceğini duyan Tuğba Coşkun, şunları söyledi: "Önder Bey ile ilgili konuşmam. Mehmet Ali eski defterleri açmasın. Benim de söyleyecek çok sözüm var ama artık dava bitti. Oğlumun velayeti bendedir. Mal paylaşımı adil şekilde yapılmıştır."

BOŞANINCA SERVET KAZANDI

5 yıllık evliliklerinden Ali Sadi adında bir oğulları olan Tuğba Coşkun ile Mehmet Ali Erbil, 5 Nisan'da boşandı. Boşanma anlaşması şöyleydi: Mali, Coşkun'a 1 milyon dolarlık bir ev alacak. Aylık 10 bin TL nafaka ödeyecek. Coşkun'a 1.5 milyon dolarlık yazlık ile oğluna Astoria'daki dairesini verecek.

Tuğba Coşkun, cenazede Mehmet Ali Erbil’e dil çıkarttı! Tuğba Coşkun kimdir? ile ilgili etiketler Tuğba Coşkun Mehmet Ali Erbil eski eşi tuğba coşkun dil çıkarması tuğba coşkun kimdir mehmet ali erbile neden dil çıkardı