Tugay Kerimoğlu Galatasaray'a fedakarlığını yaptı

Tugay Kerimoğlu, Galatasaray Kulübünden alacağı 250 bin Euro'dan vazgeçti. Efsane isim Roberto Mancini döneminde TFF'ye başvurmuştu.

Galatasaray'ın efsane ismi Tugay Kerimoğlu, alacakları için TFF Uyuşmazlık Çözüm Kuruluna başvurup kesinleşen ve tarafında ödenmesi gereken bedelden dün verdiği feragatname ile resmen vazgeçti.

TFF'YA BAŞVURMUŞTU

Roberto Mancini döneminde İtalyan teknik adamın yardımcılığını yapan ve o dönemde alacaklarını tahsil edemeyen Tugay Kerimoğlu, TFF UÇK'ya başvurmuştu.

250 BİN EURO'DAN VAZGEÇTİ

Lehine sonuçlanan dava sonrasında Galatasaray Kulübünden 250 bin euro almaya hak kazanan Tugay Kerimoğlu, örneğine az rastlanan bir hareketle bu paradan vazgeçti.

Tugay Kerimoğlu, alacağı para, yargılama gideri, vekalet ücreti dahil Galatasaray'dan hiçbir hak ve bedel talep etmediğine dair işte bu feragatnameyi imzası ile doldurdu.

Tugay Kerimoğlu Galatasaray'a fedakarlığını yaptı ile ilgili etiketler Galatasaray Tugay Kerimoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.