Tudor'dan şok açıklama: Galatasaray'daki sorun hoca değil!

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Kasımpaşa maçı sonrasında konuştu. Hırvat hoca, başkan Dursun Özbek'in soyunma odasına gelmesi hakkında konuştu.

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Kasımpaşa’ya 3-1 yenilen Galatasaray’da başkan Dursun Özbek, karşılaşma sonrasında soyunma odasına gitti. Yaklaşık 1 saat süren toplantı sonrasında Igor Tudor gecikmeli olarak yayıncı kuruluşa konuştu.

SÖZ KONUSU DEĞİL

Moralinin bozuk olduğu gözlenen Hırvat teknik adam, konuyla ilgili olarak “Başkanımız kendi düşüncelerimizi söyledi. Bunlar tabi ki soyunma odasında kalacak. Soyunma odasında gelecek adına değil sadece Kasımpaşa maçıyla ilgili konuştuk. İstifa gibi bir durum söz konusu değil'' dedi.” açıklamasını yaptı.

IGOR TUDOR'UN MAÇ SONU RÖPORTAJINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bruma’yı çıkarma kararı hakkında gelen soruyu cevaplayan Tudor, “Ben hoca olarak bazı şeylere göz yumabilirim, tek gözümü kapatabilirim, bu takım için iki gözzümü de kapatırım ama ne olursa olsun hoca ile oyuncular arasındaki saygıda bir limit vardır. O limiti aşarsaız ciddi bir hoca olmazsınız” diye konuştu.

Hırvat teknik adam, maç sonrası basın toplantısında ise "Yüzde 1 milyon eminim ki, şu anda sorun Galatasaray'ın hocası değil. Galatasaray'daki sıkıntı, hoca sıkıntısı değil. Bugün olan şey, Galatasaray'ın içindeki sıkıntıyı anlatıyor. Tudor önemli değil, Capello, Lippi de olsa, sıkıntıyı anlatıyor" diye konuştu.

Tudor, “Takımın başındaki 10 maçlık periyodu nasıl değerlendiriyorsunuz” sorusuna ise, “İnanılmaz” diyerek maç sonrası röportajı terk etti.

Tudor'dan şok açıklama: Galatasaray'daki sorun hoca değil! ile ilgili etiketler Galatasaray ıgor tudor maç sonu açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.