Tudor ve Gomis geriliminin perde arkası

87. dakikada kenara alınan Gomis ile Tudor arasında yaşanan gerilimin perde arkası ortaya çıktı. İki isim, maçın ardından soyunma odasında yaklaşık 10 dakika birebir görüşme yaptı...

Fanatik'in haberine göre, çıktığı 3 lig maçında 4 gol atan Befetimbi Gomis, Sivasspor karşılaşmasında 87. dakikada oyundan alınanca hocasına tavır almıştı. Tudor ile Gomis arasında ufak bir gerilim yaşanırken, kısa süreli kriz soyunma odasına tatlıya bağlandı.

Oyuncusuyla yaklaşık 10 dakika birebir görüşme gerçekleştiren Tudor’un, “Çok mücadele ettin, seni alkışlatmak için kenara aldım” dediği öğrenildi. Gomis ise “Atabildiğim kadar gol atmayı hedefliyorum. Son ana kadar bunu kovalamak istiyorum” cevabını verdi. Her şeye rağmen Gomis yanlış bir harekette bulunduğunu da kabul etti.

‘O İYİ BİR HOCA’

Sivas maçında 6 kez ofsayta düşen Gomis bu konuda da “Gol atma hırsımdan dolayı bazen yerimi kaybedebiliyorum. Bu duruma sonraki maçlarda daha dikkat edeceğim” değerlendirmesini yaptı. Öte yandan maçın ardından basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Fransız forvet, “Tudor çok iyi bir hoca. Önemli bir teknik direktöre sahibiz” yorumunda bulunmuştu.

Tudor ve Gomis geriliminin perde arkası ile ilgili etiketler Galatasaray tudor gomis gerilim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.