Tudor Podolski'yi unutturacak golcüyü getiriyor!

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan G.Saray yönetimi, Tudor'un vatandaşı Mandzukic'i kadroya katmak istiyor.

Galatasaray yönetimi, Igor Tudor'u motive etmek için düğmeye basarken Mandzukic'in menajeri ile temasa geçildi. Hedeflenen başarı gelirse Mandzukic, parçalıyı giyecek.

AMK Spor'un haberine göre; Ligde en azından ikinci sırayı elde etmeyi hedefleyen sarı-kırmızılılı yöneticiler, Hırvat teknik adama “Bizi Şampiyonlar Ligi'ne götür, sana Mario Mandzukic'i alalım.” sözünü verdi. Cimbom, Hırvat golcünün menajeri Ivan Cvjetkovic ile temasa geçerek nabız yokladı.

TUDOR DA DEVREYE GİRECEK

Tudor'un da mutlaka takımda görmek istediği Hırvat golcü için menajerinin yeşil ışık yaktığı öğrenildi. Genç hocanın yıldız ismin alınmasında bizzat eski kulübü Juventus ile görüşüp başrol oynaması bekleniyor.

Kiralık olarak düşünülen Mandzukic, bu sezon İtalyan kulübünde 33 maçta 7 gol atıp 5 de asist yaptı. Hırvat futbolcunun adı devre arasında Beşiktaş ile de anılmış ancak transferi gerçekleşmemişti.

Tudor Podolski'yi unutturacak golcüyü getiriyor! ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer ıgor tudor mandzukic
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.