Tudor gitmiyor ama Lucescu geliyor!

Başkan Dursun Özbek, Hırvat teknik adamla yola devam etme kararıaldı. Yöneticiler Ural Aküzüm ile Alper Narman, Luce’yi ‘üst akıl’olması için ikna etmeye çalışacak.

Galatasaray’da merakla beklenen yönetim kurulu toplantısı dün yapıldı. Sarı-kırmızılıların Östersunds'a elenmesinin ardından patlak veren krizin nasıl aşılacağı masaya yatırılırken çeşitli formüller de üretildi.

Başkan Dursun Özbek, eleştiri oklarının hedefinde bulunan Teknik Direktör İgor Tudor ile yola devam etmek istediğini net bir biçimde dile getirdi. Ancak yöneticiler Ural Aküzüm ile Alper Narman, Hırvat teknik adamla buişin yürümeyeceğini belirtip Mircea Lucescu'nun takımın başına geçmesi yönünde görüş bildirdi.

Bunun üzerine Özbek, İgor Tudor'un Teknik Direktör olarak kalması şartıyla Lucescu'nun, kabul etmesi halinde Sportif Direktörlük görevine getirilebileceğini söyledi.

Yapılan görüş alışverişi sonrası bu formülde mutabık kalındı ve Lucescu ile temasa geçilme kararı alındı. Ancak Özbek, Rumen teknik adamla görüşmeyi kendisinin yapmayacağını belirtti.

Bunun üzerine yöneticiler Ural Aküzüm ile Alper Narman, Lucescu'yu ikna etme görevini üstlendi.

Tudor gitmiyor ama Lucescu geliyor! ile ilgili etiketler Galatasaray Lucescu tudor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.