Tuba Ünsal’ın odasını maymunlar bastı! / VİDEO

Bir süredir Tayland'ta tatil yapan Tuba Ünsal- Mirgün Cabas çiftinin çocuklarıyla kaldığı bungalov evi maymunlar bastı.

Mirgün Cabas ve Tuba Ünsal, çocuklarıyla Tayland’a gitti. Uzun bir yolculuk sonrası keşfettiği yerleri sosyal medya hesabından paylaşan Ünsal, yaşadığı ilginç anları da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. maymunların istilasına uğradı. Tayland’ın Krabi bölgesine giden ünlü çiftin kaldığı yeri bir anda maymunlar bastı.

TUBA ÜNSAL KİMDİR?

Tuba Ünsal, 7 Aralık 1981 tarihinde Denizli'de doğmuştur. Annesi el sanatları öğretmeni, babası asker. Malatya'da yaşayan Ebru adında evli bir ablası var. İlkokulu Vize, Kırklareli'de okudu, ortaokulu Şanlıurfa'da okudu. Liseye ise İzmir'de başlayıp bitirdi. Lisedeyken voleybol takımında ve tiyatro kulübündeydi. Üniversiteye Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümü'nde başladı. Birinci sınıfında okurken, öğrenimine ara verdi. Daha sonra İstanbul Bilgi Üniversitesinde eğitimini tamamladı.
1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldı. Ardından profesyonel mankenlik yapmaya başladı. Sonra Fransa'ya gitti. Birkaç ay burada'Kartal Sanat Tiyatrosu'na girdi. Ve burada 'Rıfat Ilgaz Sahnesi'nde oyunculuk yaptı.
Los Angeles'ta Stella Eller akademide oyunculuk eğitimi aldı.

Çeşitli televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol aldı, televizyon programları yaptı. 2003 yılında Yılmaz Erdoğan'ın çektiği "Vizontele Tuuba" filminde oynadı.

Evlilikleri:
1.evliliği: 2004 yılında Cem Cantaş ile evlendi. 2006 yılında boşandı.
2.evliliği: 2010 yılında Murat Pilevneli ile evlendi. 2012 yılında boşandı. Sare Pilevneli (d.2010) adında bir kızı var.
3.evliliği: 31 Mayıs 2013 tarihinde gazeteci Mirgün Cabas ile Almanya'nın Berlin şehrinde evlendi. Civan Mert Cabas (d.24 Kasım2013) adında Los Angelas'ta doğurduğu bir oğlu var.

Tuba Ünsal’ın odasını maymunlar bastı! / VİDEO ile ilgili etiketler Tuba Ünsal Maymun istila
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.