Tuba Ünsal'dan boşanma açıklaması!

Oyuncu Tuba Ünsal, eşi Mirgün Cabas ile hakkında çıkan boşanma iddialarına cevap verdi. Ünsal, evliliğini kurtarmaya çalıştığını belirterek "Aşık olmasam boşanırdım" dedi.

Mayıs 2013'te Mirgün Cabas ile evlenen ve 2013 yılının Kasım ayında oğlu Civan Mert'i kucağına alan güzel oyuncu Tuba Ünsal, boşanacağına dair çıkan haberlere cevap verdi.

"ENGEBELİ BİR YOL"

Mirgün Cabas konuya dair sessizliğini korurken, ilk açıklama Tuba Ünsal'dan geldi. Ünsal, "Engebeli bir yoldan geçiyoruz" dedi.

 

"MİRGÜN'E ÇOK AŞIĞIM!"

Tuba Ünsal şöyle konuştu: "Kesin ayrılık var diyemem. Sorunları, problemleri aşmaya çalışıyoruz. Yuvamızı kurtarmak için çabalıyorum. Çünkü Mirgün'e çok aşığım. Zaten bu kadar aşık olmasam, evliliğimi çoktan bitirirdim. Ayrılırsak da arkadaşlığımız hep devam edecek."

Mirgün Cabas ve oğlu Civan Mert
   Mirgün Cabas ve oğlu Civan Mert
Tuba Ünsal'dan boşanma açıklaması! ile ilgili etiketler Tuba Ünsal Mirgün cabas boşandı mı ayrıldı mı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.