Tuba Ünsal ve Tal Garih'ten ilk fotoğraf...

Tuba Ünsal, önceki akşam yeni sevgilisi Tal Garih ile Etiler’deki bir restorandaydı. İkili, restoran çıkışı ilk kez birlikte görüntülendi.

Tuba Ünsal, Alarko Holding Stratejik Planlama Müdürü Tal Garih ile yeni bir aşka yelken açtı. İkili, önceki gün Etiler’de baş başa yemekteydi.Mekandan ayrı ayrı çıkan çift, birkaç yüz metre sonra trafik kontrolüne takıldı. İkili o anda flaşlar patlayınca gülmeye başladı.

Ünsal, ilk kez birlikte görüntülendiği Tal Garih için “Evet beraberiz ve mutluyuz. Güzel bir birlikteliğimiz var” dedi. Garih de ünlü oyuncuyla beraberliği hakkında yöneltilen soruya şu yanıtı verdi: “Bir süredir beraberiz. O çok özel biri, kendimi şanslı hissediyorum.”

Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim Kurulu Başkanı ve öğretim üyesi de olan Tal Garih, “Tuba Hanım’la birbirimizi rahatça tanımamız için sizden saygı rica ediyoruz” dedi.

Tuba Ünsal ve Tal Garih'ten ilk fotoğraf... ile ilgili etiketler Tuba Ünsal tal garih
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.