Tuba Büyüküstün korudu, Umut Evirgen beraat etti!

Oyuncu Tuba Büyüküstün ile bir kafede görüntülenen işletmeci Umut Evirgen, kendisini görüntüleyen gazetecinin fotoğraf makinesini gasp edilmesi ve tehdit edilmeleri ile ilgili yargılandığı davada beraat etti.

Tuba Büyüküstün ile bir kafede görüntülenen işletmeci Umut Evirgen, kendisini görüntüleyen gazetecilerin fotoğraf makinesinin gasp edilmesi ve tehdit edilmeleriyle ilgili 15 yıl hapis istemiyle yargılanıyordu. Umut Evirgen 1 ay hapis yatmış ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Dava bu sabah görüldü. Duruşmaya Tuba Büyüküstün de katıldı. Büyüküstün, sevgilisinin lehine ifade verdi. Evirgen beraat etti.

Emirgan'da kendisini oyuncu Tuba Büyüküstün ile görüntüleyen gazetecinin fotoğraf makinesinin gasp edildiği iddiasıyla iki çalışanıyla birlikte yargılanan Umut Evirgen beraat etti. Duruşmada Tuba Büyüküstün de tanık olarak dinlendi.

İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmaya, "Yol kesmek suretiyle birden fazla kişiyle silahlı yağma" suçundan 10 yıldan 15 yıla kadar hapsi istenen sanıklardan Umut Evirgen katılmazken; diğer iki sanık hazır bulundu.

tuba-ugruna-yuvasini-yiktigi-sevgilisiyle-ilk_9943012_12

Tanık olarak bulunan Tuba Büyüküstün, "Sanıkları tanırım. Umut benim arkadaşım olur. Olay günü beraber kahvaltı yapıyorduk. Kahvaltı yaptıktan sonra evime gittim. Basından böyle bir olay olduğunu duydum. Sonra Umut'u aradım o da şaşkındı. Olaydan haberi yoktu. Oturduğumuz sırada Umut hep yanımdaydı. Beraber oturduğumuz sırada herhangi birinin fotoğrafımızı çektiğini görmedim. Diğer sanıkları da bulunduğumuz yerde görmedim" diye konuştu.

Mahkeme heyeti sanıklar Umut Evirgen ve Ahmet Fatih Baltacı'nın suç işlediklerinin sabit olmaması nedeniyle beraatlerine karar verdi. Diğer sanık Doğan Akbaş'ı ise "Silahlı tehdit" suçundan suçlu buldu. Mahkeme 1 yıl 8 ay hapis cezası verdiği Akbaş hakkındaki hükmün açıklanmasını geride bıraktı. Ayrıca 5 yıl denetim süresine tabii tutulmasına karar verdi.

Tuba Büyüküstün korudu, Umut Evirgen beraat etti! ile ilgili etiketler Tuba Büyüküstün Umut Evirgen dava mahkeme doğan akbaş ahmet fatih baltacı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.