Tuba Büyüküstün jüri oldu, görenleri kendine hayran bıraktı!

Tuba Büyüküstün Los Angeles'ta düzenlenen Uluslararası Asya Film Festivali'ndeydi.

Los Angeles'ta düzenlenen Uluslararası Asya Film Festivali'nde jüri üyeleri arasında yer alan Tuba Büyüküstün, geceye ait fotoğrafı Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

Tamamı dantelden oluşan Zeynep Tosun imzalı derin dekolteli elbisesi ile tüm bakışları üzerinde toplamayı başaran Büyüküstün'ün fotoğrafı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

59fbf24867b0a9604412872e

Ünlü oyuncu tarzı ile festivalde fırtınalar estirdi.

Son olarak İstanbul Kırmızısı filminde rol alan Tuba Büyüküstün bu festivalde jüri üyeliği yapan ilk Türk. Büyüküstün:
“Benim için büyük bir mutluluk. Çok gurur duydum. Türkiye’den ilk defa bir jüri olacak. Açılış filminin, hakkında çok güzel şeyler duyduğum ‘Ayla’ olması da ayrıca bir gurur... Güzel bir ortam var, çok heyecanlıyım" açıklamasını yapmıştı.

59fbf24867b0a96044128736

35 yaşındaki oyuncu yeni projeleri hakkında ise, “Henüz kesinleşen bir dizi veya film yok. 2018 ne getirir bilemem” ifadelerini kullandı.

Tuba Büyüküstün jüri oldu, görenleri kendine hayran bıraktı! ile ilgili etiketler Tuba Büyüküstün Los Angeles Instagram asya film festivali ilk türk jüri zeynep tosun
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.