TTB'nin yangın mesajında PKK'dan eser yok

Terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın özgürlüğünü isteyen Şebnem Korur Fincancı'nın başkan seçildiği Türk Tabipleri Birliği (TTB) Hatay ve Trabzon'da meydana gelen orman yangınlarıyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Hatay yangınının PKK tarafından üstlenilmesini görmezden gelen TTB, paylaşımında sorumluların bulunmasını talep etti.

Hatay’daki 300 hektar ormanlık alanın küle döndüğü yangını, bugüne kadar Türkiye’nin birçok yerindeki yangınlardan sorumlu olan terör örgütü PKK üstlendi.

MHP Genel Başanı Devlet Bahçeli'nin 'Kapatılsın' dediği Türk Tabipleri Birliği (TTB) ise teröristlerin çıkardığı yangınlarla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ne 'terör' ne de 'PKK' kelimesine yer verdi.

SORUMLULAR ÜSTLENDİ AMA ONLAR HALA 'BULUNSUN' DİYOR

"Yaşamdan yana olan bir mesleğin mensupları olarak Hatay ve Trabzon'da meydana gelen yangınlarda yok olan doğanın acısını hissediyoruz." denilen paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Sağlıklı bir çevrede yaşama hakkını ortada kaldıran sorumluların bir an önce bulunmasını talep ediyoruz."

BAŞKANLARI ÖCALAN DESTEKÇİSİ

Türk Tabipler Birliği'nin başkanı Şebnem Korur Fincancı, terör örgütü PKK'nın yayın organı olan ve kapatılan Özgür Gündem gazetesinin bir dönem nöbetçi yayın yönetmenliğini de yapan 2016'da bir televizyon kanalında terör örgütünün Şırnak Cizre'deki Hendek saldırısında devletin çocukları katlettiği yalanını ortaya atıp, devletin yargılanması gerektiğini iddia etmişti.

Fincancı PKK lideri Abdullah Öcalan'a özgürlüğünün verilmesi gerektiğini savunmuştu.

İşte o paylaşım:

TTB'nin yangın mesajında PKK'dan eser yok

TTB'nin yangın mesajında PKK'dan eser yok ile ilgili etiketler Hatay Trabzon TTB yangın PKK terörist türk tabipler birliği
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.