TSK'nın kontrolündeki Afrin'de büyük yangın...

Suriye’nin kuzeybatısında yer alan ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Zeytin Dalı Harekatı ile teröristlerden temizlediği Afrin’in Cinderes kasabasında akşam saatlerinde meydana gelen yangının söndürülme çalışmaları devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre, Cinderes kasabası içerisinde yer alan bir sıvı işletme deposunda meydana gelen yangın, kimyasal maddelerin tutuşması nedeniyle kısa sürede büyüdü. 20.00 sıralarında çıkan yangın Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri tarafından söndürülmeye çalışılıyor.

TSK'nın kontrolündeki Afrin'de büyük yangın...

Köpük ile yapılmaya çalışılan söndürme çalışmalarında, yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın başka alanlara sıçramadan söndürülme çalışmaları sürüyor.

TSK'nın kontrolündeki Afrin'de büyük yangın... - Resim : 2

2 aydır bölgede müfreze kurarak görev yapan Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi alevlere müdahale etmeye devam ediyor.

TSK'nın kontrolündeki Afrin'de büyük yangın... ile ilgili etiketler Afrin Yangın cinderes
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.