TSK'dan Zap'a bir hava harekatı daha!

TSK'dan yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında 2 teröristin öldürüldüğü duyuruldu.

TSK'dan yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında 2 teröristin öldürüldüğü duyuruldu. İşte o açıklama:

"26 Nisan 2017 tarihinde 13.37-13.55 saatlerinde Irak’ın Kuzeyinde ZAP bölgesine, alınan anlık istihbaratın değerlendirilmesi sonucu TÜRK HAVA KUVVETLERİNE AİT SAVAŞ UÇAKLARI İLE HAVA HAREKÂTI DÜZENLENMİŞ; bölücü terör örgütüne ait olduğu tespit edilen hedeflerin ateş altına alınması neticesinde çok sayıda silah mevzi, barınak ve sığınak tahrip edilmiş, saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen silahlı iki bölücü terör örgütü mensubu da bu arada etkisiz hâle getirilmiştir.
Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir."

6 TERÖRİST ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Öğle saatleinde yapılan açıklamada da Türk Hava Kuvvetleri'nce Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında, saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen silahlı 6 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği duyurulmuştu.

TSK'dan Zap'a bir hava harekatı daha! ile ilgili etiketler TSK zap hava harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.