TSK'dan üzen açıklama! Kuzey Irak'ta 2 asker şehit oldu...

TSK'dan Kuzey Irak'ın Zap bölgesinde açıklamasında "Kuzey Irak'ta patlayıcı infilak ettirildi, 2 asker şehit oldu. Zap'ta düzenlenen hava harekatında ise 8 terörist öldürüldü.." denildi.

TSK'dan yapılan açıklamada "Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında 6, Silahlı İnsansız Hava Aracı ile 2 olmak üzere toplam 8 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi." denildi.

TSK'dan yapılan açıklama şöyle:

"16 Ekim 2017 tarihinde akşam saatlerinde Irak Kuzeyi Zap bölgesinde, BTÖ tarafından el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucunda iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, biri ağır olmak üzere iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Çatışma sonrası, Zap bölgesine Hava Kuvvetleri ile düzenlenen hava harekâtında altı, Silahlı İnsansız Hava Aracı ile iki olmak üzere toplam sekiz bölücü terör örgütü mensubu daha etkisiz hale getirilmiştir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz.

Türk Silahlı Kuvvetleri asil Türk milletinden almış olduğu güç ile tüm terör örgütleriyle mücadelesine en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir."

Bölgede dün gerçekleştirilen operasyonlarla birlikte etkisiz hale getirilen terörist sayısı 16 oldu.

TSK'dan üzen açıklama! Kuzey Irak'ta 2 asker şehit oldu... ile ilgili etiketler TSK PKK Kuzey Irak hava operasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.