TSK'dan Suriye sınırına gece yarısı obüs ve ZPT sevkiyatı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın operasyon sinyalinden sonra PYD kontrolündeki Suriye'nin Afrin İlçesi'ne komşu Kilis'e 6 obüs ve 4 zırhlı personel taşıyıcı (ZPT) sevkiyatı yapıldı.

Suriye'nin Halep kentine bağlı PYD kontrolündeki Afrin İlçesi'ne komşu olan Kilis'e, batı illerinden 6 obüs ve 4 zırhlı personel taşıyıcı sevk edildi.

Obüsleri taşıyan çekiciler ile zırhlı personel taşıyıcılar, güvenlik önlemleri eşliğinde Suriye sınırdaki 3’üncü Hudut Tabur Komutanlığı’na götürüldü.

suriye_247

HAREKAT HER AN BAŞLAYABİLİR

Obüsleri taşıyan çekiciler ile zırhlı personel taşıyıcılar, güvenlik önlemleri eşliğinde Suriyesınırdaki 3’üncü Hudut Tabur Komutanlığı’na götürüldü.
Obüslerin, sınır hattında konuşlandırılacağı belirtildi.

"GÖZÜMÜZÜ KARARTIRIZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Afrin'de Türkiye'ye müzahir Kürtler de var, oralarda terörün baskın çıkma ihtimali olursa, gözümüzü karartırız." diyerek operasyonun sinyalini vermişti.

TSK'dan Suriye sınırına gece yarısı obüs ve ZPT sevkiyatı! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suriye PYD Halep
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.