TSK'dan Anıtkabir'de yasak iddiasına açıklama!

Genelkurmay Başkanlığı'ndan, 10 Kasım'da düzenlenecek Atatürk'ü anma törenleri kapsamında talepte bulunan televizyon kanallarına Anıtkabir'den yayın izni verildiği bildirildi.

Sözcü’den Saygı Öztürk, Genelkurmay İletişim Başkanlığı'nın bu yıl hiçbir televizyon kanalına Anıtkabir'den haberlerin sunulmasına, halkla röportaj yapılmasına izin verilmeyeceğini iddia etmişti.

Haber üzerine Genelkurmay'dan bir açıklama yapılarak iddiaların yanlış anlamadan kaynaklandığı ifade edildi.

Söz konusu haberlerin tamamen yanlış anlaşılmadan kaynaklandığının değerlendirildiğine işaret edilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Her yıl 10 Kasım tarihinde düzenlenen Ulu Önderimiz Atatürk'ü anma törenleri kapsamında yayın kuruluşlarının taleplerine istinaden Anıtkabir'de çekim yapma izni verilmektedir. Bu yıl da talepte bulunan televizyon kanallarına Genelkurmay Başkanlığınca yapılacak düzenlemeye istinaden yayın yapma izni verilmiştir. Resmi tören sonrasında ve akşam saatlerinde yapılması talep edilen çekim ve haberler ise halen değerlendirme aşamasındadır."

TSK'dan Anıtkabir'de yasak iddiasına açıklama! ile ilgili etiketler Anıtkabir yayın yasak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.