TSK astsubay alımları başladı! İşte aranan şartlar...

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), 2023 yılında en az 60 KPSS puanına sahip adayları hedef alarak, Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları bünyesinde 2 bin 248 Astsubay alımı gerçekleştirecek.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Milli Savunma Bakanlığı tarafından duyurulan bu önemli astsubay alımları için başvurular toplanmaya başladı. İşte ayrıntılar...

TSK astsubay alımları başladı! İşte aranan şartlar...

BAŞVURU KOŞULLARI

Başvuruda bulunacak adayların en az 60 KPSS puanına sahip olmaları gerekmektedir. Astsubay alımı, Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları bünyesinde gerçekleştirilecektir. Detaylı başvuru şartları ve gerekli belgeler, adaylara ayrıca başvuru kılavuzu ile iletilmiştir.

BAŞVURU SÜRECİ

Astsubay alımı için ön başvurular 7 Kasım 2023 tarihinde başlamış olup, 27 Kasım 2023 tarihine kadar devam edecektir. Erken başvurular online olarak Milli Savunma Bakanlığı personel temini adresi üzerinden kabul edilmektedir.

TSK ASTSUBAY ALIMLARI

TSK, 2023 yılında Dış Kaynaktan Muvazzaf Astsubay alımı yapacak ve toplamda 2 bin 248 Astsubay adayının göreve başlaması planlanmaktadır. Başvuruların tamamlanmasının ardından, adaylar değerlendirilerek uygun görülenler mülakat ve diğer aşamalara davet edilecektir. Başvuru süreci ile ilgili detaylı bilgilere başvuru kılavuzundan ulaşmak mümkündür.

TSK astsubay alımları başladı! İşte aranan şartlar... ile ilgili etiketler TSK astsubay
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.