Trump'tan Rusya soruşturmasında yeni hamle!

ABD Başkanı Donald Trump, eski başkanlardan Bill Clinton'ın eski avukatını tuttu. Yeni avukat Emmet Flood, Rusya soruşturması dahil Başkan'ın hukuki savunmalarını sağlayan ekibin başında olacak.

ABD Başkanı Donald Trump Bill Clinton'ın avukatını tuttu. Emmet Flood isimli avukatın Rusya'nın ABD seçimlerine müdahale soruşturmasında daha agresif bir yaklaşım sergilemesi bekleniyor.

Flood, Ty Cobb'un, soruşturmayı yürüten özel savcı Mueller karşısında uzunca bir süre kritik bir mücadele verdikten sonra emekli olmasıyla tutuldu.

Cumhuriyetçi Partinin adayı olarak başkanlık ABD Başkanlık seçimlerine Rusya'nın müdahale ettiği yönündeki iddiaları soruşturan Özel Savcı Robert Mueller'in ekibindeHillary (Clinton) destekçisi olan 13 koyu demokrat olduğunu fakat ekip içerisinde hiçbir tane cumhuriyetçi olmadığını vurgulamıştı. Başkan Trump'un hukuk ekibi, başkanı siyasi ve hukuki risklerden korumakla görevli. Rusya soruşturması yaklaşık bir yıldır sürüyor.

Trump'tan Rusya soruşturmasında yeni hamle! ile ilgili etiketler avukat Trump Clinton
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.