Trump'ın doktoru son durumunu açıkladı!

ABD Başkanı Donald Trump’ın doktoru Sean Conley, hastanede tedavi altına alınan Trump’ın son durumu hakkında bilgi verdi. Conley açıklamasında ‘Başkanın sağlığı iyiye gidiyor. En gelişmiş izleme ve ihtiyaç duyabileceği her türlü bakımı sağlamak için bir önlem olarak Başkan’ı Walter Reed’e götürmemizi tavsiye ettim’ diye konuştu.

ABD Başkanı Donald Trump’ın Walter Reed Merkezine götürülmesinin ardından doktoru Sean Conley, düzenlediği bir basın toplantısı ile son durumu hakkında bilgi verdi.

Trump'ın sağlık durumunun iyiye gittiğini söyleyen Conley, Başkan'ın önlem amacıyla hastaneye kaldırıldığını ifade etti. 

Conley'in açıklamaları şöyle:

Başkanın sağlığı iyiye gidiyor. En gelişmiş izleme ve ihtiyaç duyabileceği her türlü bakımı sağlamak için bir önlem olarak Başkan’ı Walter Reed’e götürmemizi tavsiye ettim. Koronavirüs hastalığından ya da tedavilerden kaynaklanan herhangi bir komplikasyon olmaması adına yakından takip ediyoruz. Ruh hali son derece iyi. Oksijen maskesine bağlı değil ve nefes alma ya da yürüme güçlüğü geçmiyor.

 

Trump'ın doktoru son durumunu açıkladı! ile ilgili etiketler Donald Trump abd başkanı Sean Conley
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.