Trump'ın danışmanından FETÖ ele başıyla ilgili çarpıcı açıklamalar!

ABD Başkanı Donald Trump’ın Dış Politikalar ve Ortadoğu Danışmanı Walid Phares, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in terörist olduğunu söyledi.

ABD Başkanı Trump'ın Dış Politikalar ve Ortadoğu Danışmanı Walid Phares, Beyaz Saray'ın FETÖ ile ilgili yol haritasını anlattı.

''AŞIRICI VE TERÖRİST''

Amerikan yasalarına göre ortada verilmiş bir cevap yok. Ancak belgelere bakacak olursak, onun ve organizasyonunun aşırıcı ve terörist olduğu görülüyor. Ama bunu yasayla sonuçlandırmak gerekiyor.

"TANKLARIN ÖNÜNE YATAN TÜRKLERİ GÖRÜP ŞAŞIRDI"

FETÖ'cü hainlerin 15 Temmuz darbe girişimi olduğunda, Trump kampanyadaydı. Bu arada, gelişmeler anlık olarak Trump'a veriliyordu. Trump, tankların önüne yatan Türkleri gördüğünde şok olmuş, hükümeti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen tweet atmıştı. Daha fazlasını söyleyemezdi çünkü ABD Başkanı değildi.

"TÜRKİYE'YE TEŞEKKÜR ETTİ"

Bu konu, Trump ile Erdoğan'ın görüşmesine bağlı. Türkiye ile Amerika arasında geçmişe dayalı sıcak ilişkiler var. Her zaman söylüyoruz ve Türkiye'ye teşekkür ediyoruz. Şunu demek istiyoruz, Türkiye çok önemli ve değerli fakat burada da takip edilmesi gereken prosedürler var.

Trump'ın danışmanından FETÖ ele başıyla ilgili çarpıcı açıklamalar! ile ilgili etiketler Trump FETÖ danışman Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.