Trump şimdi de o ismi kovacak

Seçimlerde rakibi Joe Biden'a yenilen ABD Başkanı Donald Trump kelle almaya devam ediyor. Trump'ın bu sabah sosyal medya hesabından hedef aldığı Adalet Bakanı William Barr'ı kovacağı iddia edildi. Bu çerçevede Trump'ın dün Beyaz Saray'da yaptığı toplantıda Barr'ın kovulmasını gündeme getirdiği ileri sürüldü.

CNN'in konuya yakın bir kaynağa dayandırdığı haberinde, Trump'ın dün danışmanları ile yaptığı toplantıda Barr'ın, Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'a karşı seçimlerden önce harekete geçmemesi nedeniyle kızgınlığını dile getirdiği iddia edildi.

Toplantıda, Trump'ın, Barr'ı görevden almayı gündeme getirdiği ve bu konuda danışmanlarının fikrini aldığı ileri sürüldü.

Donald Trump, bu sabah Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda Barr'ı sert dille eleştirmişti.

ABD'de 3 Kasım Salı günü yapılan seçimleri kaybeden Trump, yenilgiden kısa süre sonra Savunma Bakanı Mark Esper'i de görevden almıştı.

Trump şimdi de o ismi kovacak ile ilgili etiketler Donald Trump Adalet Bakanı William Barr
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.