Trump, şimdi de kafayı insüline taktı! Doktor tane tane anlattı: Sayın Başkan...

Koronavirüse karşı hidroksiklorokin isimli sıtma ilacını kullanan ABD Başkanı Donald Trump, bu kez de insülin ilacına kafayı taktı. Şeker hastalığı bulunmayan Trump'a işin aslını anlatmak ABD Kamu Sağlığı Dairesi Başkanı Dr. Jerome Adams’a düştü.

ABD Başkanı Donald Trump, şeker hastalarına reçete edilen bir hormon olan insülinin fiyatını düşürme planlarını duyururken, ‘ilacın cazibesine kendisi kapıldı’.

Trump, “Ben insülin kullanmıyorum. Kullanmalı mıyım? Ha? Bu konuyu hiç düşünmedim. Ama pek çok insanın çok kötü etkilendiğini biliyorum, değil mi? İnanılmaz” dedi.

'SAYIN BAŞKAN, SİZİN VE BENİM GİBİ İNSANLAR...'

Trump, bir gazetecinin neden insülin almak istediğini sorması üzerine, cevaplaması için ABD Kamu Sağlığı Dairesi Başkanı Dr. Jerome Adams’ı işaret etti.

Trump’a sabırlı bir şekilde konuyu açıklayan Adams, “Sizin vücudunuz, Sayın Başkan, aslında insülini endojen (içsel) olarak üretiyor. Sizin ve benim gibi insanlar, bizler, kendi insülinimizi kendimiz yapıyoruz. Bu yüzden evet, insülin kullanıyoruz, ama onu kendimiz yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Trump’ın bilinen bir şeker hastalığı bulunmuyor.

Trump, şimdi de kafayı insüline taktı! Doktor tane tane anlattı: Sayın Başkan... ile ilgili etiketler ABD Donald Trump Koronavirüs Korona insülin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.