Trump sessizliğini bozacak!

İran'ın ABD üslerine saldırmasının ardından sadece "Her şey yolunda" açıklaması yapan ABD Başkanı Donald Trump'ın bugün 19:00'da açıklama yapacağı duyuruldu.

ABD’nin cuma günü İran Devrim Muhafızları Komutanı Kasım Süleymani’yi insansız hava araçlarıyla öldürmesinin ardından dün gece Tahran yönetimi Irak’taki ABD askerlerine saldırı düzenledi.

Sosyal medyayı çok yoğun bir şekilde kullanan ABD Başkanı Donald Trump kısa bir açıklama yaparak herkesi şaşırtmıştı.

Trump, “Her şey yolunda! İran’dan fırlatılan füzeler Irak’taki iki askeri üssümüze geldi. Hasar ve askerlerin sağlık durumu ile ilgili incelemeler devam ediyor. Şu anda, iyi gidiyor! Dünyanın herhangi bir yerindeki en güçlü ve en iyi ekipmana sahip ordusuyuz! Yarın sabah bir açıklama yapacağım” demişti.

Trump sessizliğini bozacak!

AÇIKLAMA YAPACAK

Trump’ın bu açıklamasının ardından ABD’de ne başkanın ne de kurmaylarının net bir açıklama yapmaması kafaları karıştırırken, İran yönetiminin, “80 ABD teröristini öldürdük” açıklaması uluslararası kamuoyunda “Acaba” sorusunu gündeme getirdi.

Yaşananların ardından sessizliğe bürünen Trump’ın bugün açıklama yapacağı saat belli oldu. Beyaz Saray, ABD Başkanı’nın TSİ 19.00’da konuyla ilgili bir açıklama yapacağını duyurdu.

Trump sessizliğini bozacak! ile ilgili etiketler Donald Trump ABD İran Beyaz Saray
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.