Trump bu kez de Terminatör ile kapıştı!

2003-2011 yılları arasında Kaliforniya valisi olarak görev yapan, Terminatör filmiyle tarihe geçen Arnold Schwarzenegger, Twitter'dan yayınladığı video ile ABD Başkanı Donald Trump'ın 'reyting eleştirileri'ne yanıt verdi.

Trump sabah katıldığı 'Ulusal Dua Kahvaltısı' etkinliğinde, "Ben başkanlığı aday olduğumda, The Apprentice (Çırak) programında yerimi alması için çok büyük bir film yıldızı tuttular. Schwarzenegger. Sonrasında ne olduğunu gördük. Reytingler dibe vurdu. Tam bir felaket" dedi. Ardından da gülerek "Arnold'ın reytingleri için dua edelim" diyerek konuşmayı bitirdi.

Ünlü yıldız ise twitter hesaından bir video yayımlayarak Trump'a yanıt verdi.

Schwarzenegger, "Hey Donald, benim harika bir fikrim var: Neden işlerimizi değiştirmiyoruz?" diyerek Başkan'a cevap verdi.

Schwarzenegger "Sen televizyon işini devral, çünkü 'reyting' konusunda gerçekten uzmansın. Ben de senin işini devralayım da insanlar nihayet yeniden rahat uyuyabilsinler," çağrısı yaptı.

Trump, şovun ilk 14 sezonunu sunmuştu.

SCHWARZENEGGER: GÖÇMEN YASAĞI BİZİ APTAL GÖSTERİYOR

ABD Başkanı Donald Trump ile özdeşleşen ‘Apprentice-Çırak’ programının yeni sunucusu ünlü aktör Arnold Schwarzenegger, Trump’ın göçmen yasağını ağır sözlerle eleştirdi.

Kendisi de Avusturya kökenli bir göçmen olan ve iki kez Kaliforniya Valiliği görevinde bulunan Schwarzenegger, konuk olduğu Extra isimli tv programında, Trump’ın tartışmalı başkanlık kararnamesini ‘çılgınlık’ olarak niteleyip "Bizi aptal gösteriyor” şeklinde nitelendirdi.

'Terminatör' filmleriyle akıllara kazınan 69 yaşındaki ünlü aktör, "Gidip yeşil kart sahiplerini engellemek! Bu karta sahip olmanız, ABD’nin size burada sürekli çalışma izni vermesi ve daimi vatandaşlık alma yolunda olmanız anlamına gelmektedir… Ben de benzer durumdaydım… Beyaz Saray’ın bu tür iyi hazırlanmamış kararnameler yayınlaması çılgınlık ve bizi aptal gösteriyor" diye konuştu.

TRUMP, ABD'NİN KAPILARINI KAPATTI

Arnold Schwarzenegger teröristleri ülkeden uzak tutma ihtiyacını anladığını fakat bunu başka ve doğru bir şekilde gerçekleştirmenin yolları olduğunu söyledi. Trump’ı karar alma süreçlerinde kapsayıcı olmaya çağıran Schwarzenegger, kararname imzalanmadan önce Adalet ile İçişleri Bakanlıklarının fikirlerinin alınmamasını eleştirdi.

ABD’nin 45. Başkanı Donald Trump görevi devralır devralmaz 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının ülkeye girişini yasaklayan ve mevcut mülteci programını askıya alan bir başkanlık kararnamesine imza atmıştı. Trump’ın bu kararı sonrasında havalimanlarında büyük kaos yaşanmış ve protestolar patlak vermişti.

Trump bu kez de Terminatör ile kapıştı! ile ilgili etiketler Trump terminatör arnold schwarzenegger the apprentice (çırak)
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.