"Trump beni aradığında çıplaktım"

Reality şov yıldızı Kim Kardashian, geçtiğimiz günlerde ABD başkanı Trump ile bir mahkumun affı sonucunda görüşmüştü. Kardashian'dan bu görüşmeye ilişkin sansasyonel bir itiraf geldi.

Kim Kardashian, ömür boyu hapis cezası alan ve yıllardır cezaevinde yatan bir büyükannenin affı için Trump ile görüşme talep etmişti. Geçtiğimiz gün bir programa katılan Kardashian, Trump'ın kendisini aradığında bir fotoğraf çekimi için çıplak olduğunu açıkladı.

"ÇIPLAKTIM VE TELEFONUM ÇALDI"

Talebine hemen karşılık bulan dünyaca ünlü yıldız, ''Donald Trump beni aradığında Steven Klein'ın fotoğraf çekimindeydim. Eğer Steven Klein'ı tanıyorsanız nasıl fotoğraflar çektiğini bilirsiniz. Çıplaktım ve telefonum çaldı. Hemen üstüme bir şeyler alıp telefonu açtım'' dedi.

"Trump beni aradığında çıplaktım"

"DAHA GÜZEL ŞEYLERİN OLACAĞINDAN EMİNİM"

Görüşmenin detaylarına değinen 37 yaşındaki şov yıldızı ''Görüşmenin en başında ilk söylediğim şey 'İnanamıyorum gerçekten başkanın çalışma ofisindeyiz!' demek oldu. Başkan Trump ile görüşmemizden oldukça umutluyum. Başkan hakkında söyleyebileceğim kötü bir şey yok. Daha güzel şeylerin olacağından eminim'' dedi.

"Trump beni aradığında çıplaktım" - Resim : 2

"Trump beni aradığında çıplaktım" ile ilgili etiketler Kim Kardashian Trump Çıplak reality
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.