Trump bağış coin sayesinde milyon dolar kazandı

Donald Trump’a gönderilen ve o dönemde sadece birkaç bin dolar değerinde olan meme coinlerin değeri, 1 milyon doları aştı. İşte detaylar...

Blockchain veri platformu Arkham Intelligence’ın aktarımına göre Donald Trump’a ait olduğu varsayılan cüzdandaki TRUMP kodlu meme coin’lerin değeri milyon doları aştı.

Trump bağış coin sayesinde milyon dolar kazandı

Ağustos ayında piyasaya giren TRUMP coin’in Donald Trump ile doğrudan bir bağlantısı bulunmuyor ancak birçok yatırımcı, onu başkanlık sürecinde spekülatif bir yatırım aracı olarak görüyor.

Projenin geliştiricileri, Ağustos-Ekim 2023 tarihleri arasında Donald Trump’ın cüzdanına o dönemde 7 bin 100 dolar değerinde coin göndermişti.

TRUMP coin’in fiyatı birkaç ay boyunca kayda değer bir değişim göstermedi. Ancak Trump’ın son dönemlerdeki bazı ön seçimlerde zafer almasıyla birlikte coin’in fiyatı 19 sentten 2 doların üstüne kadar çıktı.

Arkham verilerine göre Donald Trump’ın cüzdanında 1,08 milyon dolarlık Trump, 757 bin dolarlık Ethereum dahil olmak üzere toplamda 2,57 milyon dolar değerinde coin bulunuyor.

Trump bağış coin sayesinde milyon dolar kazandı ile ilgili etiketler ekonomi Donald Trump
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.