TRT'nin reytinglerde çakılan dizisi Balkan Ninnisi, verilen aradan sonra yeniden yayınlanacak

TRT'nin büyük bir iddiayla yayına giren dizisi Balkan Ninnisi, reytinglerde çakılmıştı. Beklediği ilgiyi yakalayamayan diziye ara verilmişti. Balkan Ninnisi adlı dizinin yeniden yayınlanacağı açıklandı.

TRT'nin iddialı dizisi Balkan Ninnisi, yayınlandığı günden bu yana büyük bir tanıtımla gündeme gelmişti. 

Balkan Ninnisi neden yok, devam edecek mi? Balkan Ninnisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? TRT 1 yayın akışı! Balkan Ninnisi bitti mi, final mi yaptı?

YENİDEN YAYINLANACAK

Ancak büyük bir beklentiyle yayınlanmaya başlayan dizi, reytinglerde aradığını yakalayamayınca ara verilmişti. Ama TRT'nin iddialı dizisi Balkan Ninnisi, yeniden yayınlanma kararı aldı.

Balkan Ninnisi neden yok, devam edecek mi? Balkan Ninnisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? TRT 1 yayın akışı! Balkan Ninnisi bitti mi, final mi yaptı?

Balkan Ninnisi, 8 Aralık Perşembe günü kaldığı yerden devam edecek.

BALKAN NİNNİSİ

Balkan Ninnisi, ilk bölümü 21 Haziran 2022 tarihinde yayımlanmaya başlamıştı. Dizinin başrollerinde Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey, Merih Öztürk ve Hakan Boyav yer alıyor. 

TRT'nin reytinglerde çakılan dizisi Balkan Ninnisi, verilen aradan sonra yeniden yayınlanacak ile ilgili etiketler Balkan Ninnisi TRT
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.