TRT'nin Harbiye binasını işgal eden askerlere istenen cezalar belli oldu...

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde TRT'nin Harbiye'deki binasının işgal edilmesi ve sonrasında çıkan olaylarda 3 kişinin ölümü ve 50 kişinin yaralanmasıyla ilgili 32 asker için 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi.

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde TRT'nin Harbiye'deki binasının işgal edilmesi ve sonrasında çıkan olaylarda ölüm ve yaralanmalara neden olan 32 asker için istenen cezalar belli oldu.

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde TRT'nin Harbiye'deki binasının işgal edilmesi ve 3 kişinin şehit edilmesi ile 50 kişinin yaralanmasına neden olan saldırılara ilişkin yürütülen soruşturma sonucunda hazırlanan iddianamede, 7'si rütbeli 32 askerin üçer kez ağırlaştırılmış müebbet ile farklı oranlarda hapis cezalarına çarptırılması istendi.

TRT'nin Harbiye binasını işgal eden askerlere istenen cezalar belli oldu... ile ilgili etiketler 15 Temmuz trt harbiye işgalci askerler darbeci askerler
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.