TRT'den iddialı bir yapım! Teşkilat'ın çekimleri sürüyor...

Türkiye Cumhuriyeti Emniyet Teşkilatının üstünlüğünü ve emniyet personelinin yüksek disiplinle vatanına olan sevgisini, milletimizin birliğinde teşkilata olan güvenini ve emniyet gücünü dünya ekranlarına sunmak amacıyla gerçekleştirilen 'Teşkilat' programının çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

TRT Haber ekranlarına gelecek olan ve TRT'nin iddialı yapımlarından biri olacak 'Teşkilat' programı merakla bekleniyor. Yapımcılığını Atlantik Medya Grup'un üstlendiği program, Türkiye'nin emniyet kuvveti olarak üstünlüğünü, teşkilat kültürünü, polis gücü olarak donanımını, akademik bilgi ve teknik beceri kabiliyetini, tarihin birikiminden gelen kurumsal deneyimini, istihbarata karşın dehasını, polis personelinin yüksek disiplinle vatanına olan sevgisini tanıtmayı hedefliyor.

unnamed_1

Yapımcılığı üstlenen Atlantik Medya Grup, merakla beklenen programı şu sözlerle tanıttı:

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü’nün; emniyet kuvveti olarak üstünlüğünü, teşkilat kültürünü, polis gücü olarak donanımını, akademik bilgi ve teknik beceri kabiliyetini, tarihin birikiminden gelen kurumsal deneyimini, istihbarata karşın dehasını, polis personelinin yüksek disiplinle vatanına olan sevgisini tanıtarak dünya ekranlarına Türkiye’nin birliğini ve gücünü sunmak amacıyla hazırlıyoruz.

Tarihsel birikimlerimizi ve zenginliklerimizi sağlam tutmak, emniyet teşkilatının değerini örnek almak, güven duygusunu yükseltmek ve gençlerin polisliğe olan sevgisini artırmak adına bu programı yapıyoruz.

İnsanlık tarihi boyunca en temel ihtiyaçlardan biri olarak ortaya çıkan güvenlik ihtiyacı günümüzde artarak önemini korumaya devam etmektedir. Her devlet yaşadığı çağın gereklerine uygun olarak iç ve dış güvenlik hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Dünyanın en köklü devletlerini kurmuş olan ecdadımız halkının huzur ve güvenliğine büyük önem vermiş, bu doğrultuda güvenlik birimlerini titiz bir şekilde teşkilatlandırmıştır. Türk Emniyet Teşkilatı, Türkiye’nin son birkaç yüzyılda geçirdiği modernleşme hareketlerine paralel olarak önemli aşamalar kaydetmiş, günümüzde iç güvenliğin sağlanmasında ve suçların önlenmesinde ağırlığı olan bir kurum olma hüviyetini kazanmıştır.

Türk Emniyet teşkilatının kamu düzenini korumak ve suçların önlenmesinde mücadele etmek, ayrıca toplum huzurunun tesisinde, güvenliğin sağlanmasında büyük hizmetleri vardır. Bunun dışında, yardıma muhtaç olanlara, sakatlara, güçsüzlere ve küçüklere yardım etmek de polisin görevindedir.

Geçmişin imzasından günümüzün zaman ruhuna taşınan iç güvenlik kuruluşu olarak yer edinen “Türk Polis Teşkilatı”nı, TRT Haber ekranları ışığında daha iyi anlaşılması ve gelecek kuşaklara aktarılması adına bu programın yapımını üstlendik.

unnamed_2

unnamed_3

TRT'den iddialı bir yapım! Teşkilat'ın çekimleri sürüyor... ile ilgili etiketler TRT Haber teşkilat atlantik medya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.