TRT'de tartışıldı: Spectral filminde 'Şeytan'laştırılmak istenen Erdoğan mı? VİDEO

Pelin Çift'in TRT ekranlarında hazırlayıp sunduğu "Gündem Ötesi" programında Hollywood yapımı "Spectral" filminde yer alan bir sahne masaya yatırıldı. "Spectral" filminde 'Şeytan'laştırılan düşman karakterinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a benzetilmek istendiği iddiası tartışıldı

"Gündem Ötesi" programında Hollywood yapımı "Spectral" filmindeki bir sahne hakkında çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

TRT 1 ekranlarında Pelin Çift'in sunumuyla ekrana gelen "Gündem Ötesi"nde, filmdeki "düşman" karakterin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a benzetilmek istendiğine dikkat çekildi.

HOLYWOOD ERDOĞAN'I "ŞEYTAN"LAŞTIRMAK MI İSTİYOR?

"Spectral" filminde ABD ordusunun savaştığı "düşman" karakterinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kasıtlı olarak benzetildiği iddiası Pelin Çift ve programa katılan konuklar tarafından masaya yatırıldı.

FİLMDE ABD İŞGALİ ANLATILIYOR

Filmde, ABD askerlerinin sorun yaşadıkları bir "düşman" ülkeyi işgal etmek için hazırladıkları plan anlatılıyor.

Ancak söz konusu ülkede görülmedik bir düşmanla savaşıyorlar. Bu düşman ancak özel cihazlarla görülebiliyor.

ABD ordusu bu nedenle düşmanlarını yenebilmek için elektromanyetik silahlar kullanıyor.

O silahla görüntülenen düşmanlardan birinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a benzerliği de dikkat çekiyor. / SuperHaber

TRT'de tartışıldı: Spectral filminde 'Şeytan'laştırılmak istenen Erdoğan mı? VİDEO ile ilgili etiketler Erdoğan Cumhurbaşkanı ABD Hollywood spectral düşman
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.