TRT'de Ersin Düzen depremi... 11 yıldır TRT Spor'un ekran yüzü olan ünlü spiker görevinden ayrıldı!

TRT Spor'da Ersin Düzen dönemi sona erdi. Ünlü spiker kendi isteğiyle görevinden ayrıldığını açıkladı. TRT Spor yeni yayın döneminde ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'le anlaşmıştı. %100 Futbol programı artık TRT Spor ekranlarından Rıdvan Dilmen-Erbatur Ergenekon ikilisiyle ekrana gelecek.

TRT'nin ekran yüzlerinden ünlü spiker Ersin Düzen, istifa ettiğini açıkladı. Twitter hesabından bir açıklama yapan Düzen, "11 yıl görev yaptığım STADYUM ve TRT Spor’a, kendi isteğimle devam etmeme kararı aldım. Eşime ve doğacak oğlumuza daha fazla vakit ayırmak, yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. TRT’nin tüm yöneticilerine, spor servisindeki arkadaşlarım ve yorumcularımıza şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

DİLMEN GELDİ DÜZEN GİTTİ

TRT Spor, yeni sezonda %100 Futbol programıyla haftanın üç günü maçları devre arası ve sonrasında Rıdvan Dilmen'i ekrana çıkaracağını açıklamıştı. Geçen sezonun ortasında NTV'den ayrılan Dilmen'e Erbatur Ergenekon eşlik edecek. TRT'nin bu hamlesini ardından Stadyum progamının sunucusu Ersin Düzen'in ne olacağı merak ediliyordu.

Geçmişte NTV Spor'da da birlikte görev yapan ikiliden Dilmen 20 Eylül 2020 Pazar akşamı Düzen'i sert sözlerle eleştirmişti: "Ersin Düzen, senin maaşını kim veriyor? Sen federasyonda çalışmıyor musun? Ne güzel dünya ya! Artık her şeyi söyleyeceğim, her şeyi. Susmayacağım! Hem hakemlere çakıp hem de 2 senedir TFF çalışanısın. Sen hayırdır ey Ersin Düzen! Bugün hakemi eleştirebilirsiniz. Ancak TFF'de çalışmayacaksın o zaman Ersin Düzen. Nihat Özdemir'in danışmanısın sen. Hem TFF'den maaş alacaksın, hem TFF Başkanına çakacaksın. Yok öyle şey."

TRT'de Ersin Düzen depremi... 11 yıldır TRT Spor'un ekran yüzü olan ünlü spiker görevinden ayrıldı! ile ilgili etiketler TRT Spor TRT Rıdvan Dilmen ersin düzen
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.