TRT1’den Bir Zamanlar Çukurova’yı Tedirgin Eden Hamle! Dizinin Sonu Gelebilir

Aşk, dram ve aksiyon türündeki televizyon dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 13 Eylül 2008 tarihinde ATV ekranlarında yayın hayatına başladı. Yayınlandığı günden itibaren etkileyici hikayesiyle Perşembe akşamlarının aranan dizisi haline geldi.

Aşk, dram ve aksiyon türündeki televizyon dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 13 Eylül 2008 tarihinde ATV ekranlarında yayın hayatına başladı. Yayınlandığı günden itibaren etkileyici hikayesiyle Perşembe akşamlarının aranan dizisi haline geldi.

TRT1’den Bir Zamanlar Çukurova’yı Tedirgin Eden Hamle! Dizinin Sonu Gelebilir

Üç sezon boyunca başrol oyuncuları dahil pek çok ayrılığa yer verdi. Yeni sezonunda da yeni oyuncularla hikayesindeki etkileyiciliği sürdürmeyi plansa da TRT1, seyircilere sunacağı yeni dizisiyle Bir Zamanlar Çukurova’yı reyting mücadelesinde yerinden etmeyi planlıyor. 

Bir Zamanlar Çukurova 

1970’li yıllarda Adana Çukurova’da İki aşığın ayrı düşen kaderleri ve yollarının kesiştiği bölge halkı ile aralarında geçen dram ve aksiyon dolu olaylar dizide anlatılmaktadır. 3 sezon boyunca izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başaran dizide geçen sezon önemli ayrılıklar yaşandı.

TRT1’den Bir Zamanlar Çukurova’yı Tedirgin Eden Hamle! Dizinin Sonu Gelebilir - Resim : 2

Dizinin başrol karakterleri olan Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış diziye veda etti. Başrol oyuncuların yanı sıra diziye önemli katkıları bulunan Nazan Kesal, Esra Değirmencioğlu gibi yan oyuncular da diziye veda etti.

Yeni sezonda ise bu kayıpların reyting mücadelesinde olumsuz etki yaratmaması için yeni oyuncular diziye dahil oldu. İbrahim Çelikkol ve Erkan Bektaş’ın yer almasıyla yeni sezonda hikayenin nasıl devam edeceği merak ediliyor. 

TRT1’nin Yeni Hamlesi 

TRT1, yeni sezonda merakla beklenen yeni dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 16 Eylül Perşembe akşamı izleyicileriyle buluşturacak. TRT1’in aldığı bu karar geçen sezon Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Kıbrıs dizisiyle reyting mücadelesinde seyirci kaybeden Bir Zamanlar Çukurova dizisini tedirgin edeceği düşünülüyor.

TRT1’den Bir Zamanlar Çukurova’yı Tedirgin Eden Hamle! Dizinin Sonu Gelebilir - Resim : 3

Dört kardeşin tehlikeler karşısında denizlerin fatihine dönüşmelerini anlatacak Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin şimdiden bir izleyici kitlesinin oluşması reyting mücadelesinde güçlü bir rakip olduğu göstermektedir. Dolayısıyla Bir Zamanlar Çukurova dizisinin karşısında Perşembe akşamları çok güçlü rakipler yer alacağından bu rekabetin reytinglere nasıl yanşayacağı merakla bekleniyor. 

TRT1’den Bir Zamanlar Çukurova’yı Tedirgin Eden Hamle! Dizinin Sonu Gelebilir ile ilgili etiketler TRT
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.