TRT1’de başlayan ‘Mehmed: Fetihler Sultanı’ oyuncusu Sinan Albayrak'tan galada anlamlı mesaj! “Gazze bizim ahlakımızdır. Gazze bizim iman noktamızdır.”

TRT1 ekranlarında her Salı akşamı saat 20.00'de yayınlanacak olan Mehmed: Fetihler Sultanı ilk bölümü ile ekrana geldi. Başarılı dizinin çekimlerinde talihsiz bir kaza yaşayan Sinan Albayrak'tan Gazze çıkışı geldi.

TRT1’in yeni dizisi ‘Mehmed Fetihler Sultanı’ oyuncusu Sinan Albayrak dizinin galasına Filistin’e desteğini belli etmek için Filistin’in sembolü olan karpuz broşu takarak geldi.

KATLİAMLARA SESSİZ KALMAMIŞTI

Albayrak Gazze’de yaşanan katliama dikkat çekerek “Gazze bizim ahlakımızdır. Gazze bizim iman noktamızdır.” ifadelerini kullandı. Dizide Fatih Sultan Mehmed’in sadrazamlığını yapmış olan Osmanlı Devlet adamı Zağanos Paşa rolünü oynayan Albayrak dizinin tarihi öneminden bahsetti.

TRT1’de başlayan ‘Mehmed: Fetihler Sultanı’ oyuncusu Sinan Albayrak'tan galada anlamlı mesaj! “Gazze bizim ahlakımızdır. Gazze bizim iman noktamızdır.” ile ilgili etiketler Sinan Albayrak
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.