TRT Tabii Tozkoparan İskender: Gölge dizisinin konusu ne? Tozkoparan İskender: Gölge oyuncuları kimler? Tozkoparan İskender: Gölge dizisi nerede çekildi?

Tozkoparan İskender: Gölge dizisi, TRT'nin dijital platformu olan Tabii üzerinde görücüye çıktı. Diziyi merak eden seyirciler Tozkoparan İskender: Gölge'nin konusu ve oyuncu kadrosu gibi ayrıntıları araştırıyor. Peki, TRT Tabii Tozkoparan İskender: Gölge dizisinin konusu ne? Tozkoparan İskender: Gölge oyuncuları kimler?Tozkoparan İskender: Gölge nerede çekildi? İşte Tozkoparan İskender: Gölge dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Detaylar haberimizde...

Sezon finaliyle dikkat çeken "Tozkoparan İskender" dizisi, "Tozkoparan İskender: Gölge" adıyla yeniden izleyicilerle buluşuyor. Tozkoparan İskender: Gölge dizisi tüm dünya çapında kullanıma açılan Türk dijital platformu TRT Tabii'de sunulan ilk diziler arasında yer almasıyla gündeme geldi. Bu çerçevede meraklı seyirciler, 'TRT Tabii Tozkoparan İskender: Gölge dizisinin konusu ne?' veya 'Tozkoparan İskender: Gölge oyuncuları kimler?' gibi soruları araştırmaya başladı. Peki, Tozkoparan İskender: Gölge nerede çekildi? Tozkoparan İskender: Gölge disizinin konusu ne? Tozkoparan İskender: Gölge dizisi ne anlatıyor? İşte ayrıntılar...

TRT Tabii Tozkoparan İskender: Gölge dizisinin konusu ne? Tozkoparan İskender: Gölge oyuncuları kimler? Tozkoparan İskender: Gölge dizisi nerede çekildi?

TOZ KOPARAN İSKENDER: GÖLGE DİZİSİNİN KONUSU NE?

Bir göktaşının dünyaya çarpması sonucu kemankeş İskender, fantastik güçler kazanır. Gelecekten gelen kötü bir varlık dünyayı ele geçirmeye çalışınca, İskender dostlarıyla birlikte ona karşı mücadele etmek zorunda kalır. Bu destansı mücadelede İskender, dünyayı yıkımdan kurtarmak için amansız bir çaba sarf eder.

TOZ KOPARAN İSKENDER: GÖLGE DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Dizide Gökmen Tuğral Batuhan ve Çağan Efe Ak, farklı yaşlardaki İskender karakterini canlandırıyor. Leya Kırşan, Tuana Naz Tiryaki, Cem Uçan, Yağız Kılınç, Deniz Erayvaz gibi isimler de önemli rolleri üstleniyor. Diziye yeni katılan oyuncular da merak konusu oldu.

TOZ KOPARAN İSKENDER: GÖLGE DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Dizinin bazı bölümleri İstanbul'un Beykoz ilçesinde çekildi. Ayrıca, hikayeye uygun orman sahneleri için Beykoz'a yakın yeşil alanlar kullanıldı.

TRT Tabii Tozkoparan İskender: Gölge dizisinin konusu ne? Tozkoparan İskender: Gölge oyuncuları kimler? Tozkoparan İskender: Gölge dizisi nerede çekildi? ile ilgili etiketler TRT Tabii
GÜNÜN VİDEOSU

Beşiktaş kongresi güne damga vurdu: Galatasaray'a küfürlü tezahürat!

Süper Lig'de yarın oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi gerilim tırmanmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın mali genel kurulunda Sarı-Kırmızılılar’a yapılan küfürlü tezahürat güne adeta damgasını vurdu.