TRT Tabii Adalett dizisinin konusu ne? Adalett oyuncu kadrosunda kimler var? Adalett hikayesi kurgu mu gerçek mi?

Adalett dizisi, TRT'nin dijital platformu olan Tabii üzerinde görücüye çıktı. Diziyi merak eden seyirciler Adalett dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu gibi detayları araştırıyor. Peki TRT Tabii Adalett dizisinin konusu ne? Adalett oyuncu kadrosunda kimler var? Adalett hikayesi kurgu mu gerçek mi? İşte ayrıntılar...

Adalett dizisi tüm dünyada TRT Tabii'de sunulan ilk diziler arasında yer almasıyla gündeme geldi. Bu çerçevede meraklı seyirciler, 'TRT Tabii Adalett dizisinin konusu ne?'  veya 'Adalett oyuncu kadrosunda kimler var?' gibi soruları araştırmaya başladı. Peki Adalett'in hikayesi gerçeğe mi dayanıyor? Konusu ne? Ne anlatıyor? İşte ayrıntılar...

TRT Tabii Adalett dizisinin konusu ne? Adalett oyuncu kadrosunda kimler var? Adalett hikayesi kurgu mu gerçek mi?

ADALETT DİZİSİNİN KONUSU NE?

"Adalett" dizisi, Kızı öldürülen bir baba olan Selim'in, failleri bulamayan polis teşkilatına güvenmeyerek kendi araştırmasını yapma hikayesini anlatıyor. Selim, adaletin sağlanması için çareyi televizyon programı yapmakta bulur ve programında şüphelileri canlı yayında sorgulayarak izleyicilerin karar vermesini sağlar.

Dizi, dram, gizem ve suç türlerini bir araya getirerek izleyicilere gerilim dolu bir hikaye sunuyor. İşlenen suçun ardındaki sırların ve gerçeklerin ortaya çıkması için Selim'in kararlı mücadelesini takip ediyoruz. Her bölümde yeni ipuçlarına ulaşan Selim, zamanla olayın daha karmaşık olduğunu keşfeder ve kendisini tehlikeli durumlarla karşı karşıya bulur.

ADALETT OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizisinin kadrasında başrol olan Burak Sergen, Selim karakterini canlandırıyor. Yurdaer Okur, polis memuru olarak dizide yer alırken, Mahir Günşiray, Erdem Kaynarca ve Ela Yörüklü gibi deneyimli isimler de önemli rolleri üstleniyor.

TRT Tabii Adalett dizisinin konusu ne? Adalett oyuncu kadrosunda kimler var? Adalett hikayesi kurgu mu gerçek mi? - Resim : 2

"Adalett" dizisi, Vernant Dağıtım ve Prodüksiyon tarafından üretilmiştir. Yapımcılığını Cemil Cengiz üstlenirken, yönetmen koltuğunda Emre Kavuk oturuyor. Senaryosunu Ümit Cihan Canpolat kaleme almıştır. 

ADALETT DİZİSİNİN HİKAYESİ KURGU MU GERÇEK Mİ?

Adalett dizisinin hikayesi bir kurgu olaya dayanmaktadır. Gerilim dolu dizi, izleyicilere sürükleyici bir hikaye sunarken adaletin önemini ve kişinin acı dolu bir olay karşısında ne kadar ileri gidebileceğini sorgulatıyor. "Adalett" dizisi, TRT'nin Tabii platformunda yayınlanmaktadır ve diğer birçok içerikle birlikte izleyicilere sunulmaktadır.

TRT Tabii Adalett dizisinin konusu ne? Adalett oyuncu kadrosunda kimler var? Adalett hikayesi kurgu mu gerçek mi? ile ilgili etiketler TRT Tabii TRT
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.