TRT muhabirinin canlı yayında zor anları: Çekim sırasında kaza tehlikesi geçirdi!

Bursa'yı Ankara'ya bağlayan karayolunun Kestel ilçesi Ümitalan mevkisi, yoğun kar yağışı sebebiyle trafiğe kapandı. O anları canlı yayında aktaran TRT HABER Muhabiri Emre Yüncü zor anlar yaşadı. Ankara-Bolu karayolundaki yoğun buzlanma nedeniyle TRT muhabiri kaza tehlikesi geçirdi. İşte o anlar...

Bolu Dağı bölgesinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, etkisini artırarak devam ediyor.

TEM yolunun Bolu Dağı Tüneli ve viyadükler kesiminde, D-100 yolunda ulaşım, yağış nedeniyle aksadı. Kar kalınlığı, yeşil alanlarda yarım metreye ulaşırken, Karayolları ekipleri de yollarda kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı.

TIR VE KAMYON SÜRÜCÜLERİ BEKLEMEYE BAŞLADI

Ekiplerin çalışmalarına rağmen yollar, beyaz örtüyle kaplandı. Asfalt üzerinde kar kalınlığı 5 santimetreye yaklaşırken, sürücüler de araçlarıyla güçlükle ilerleyebildi. Kar küreme çalışmaları için tır ve kamyonların, D-100 yolunun Bolu Dağı geçişine izin verilmedi. Sürücüler, Bolu Dağı'nın Düzce ve Bolu girişlerindeki dinlenme tesisleri ile akaryakıt istasyonlarında beklemeye başladı.

TRT muhabirinin canlı yayında zor anları: Çekim sırasında kaza tehlikesi geçirdi!

 

KIŞ LASTİĞİ VE ZİNCİRİ OLMAYANLAR TRAFİĞE ÇIKMASIN

Yoldaki kar küreme çalışmalarının ardından TIR ve kamyon geçişine izin verilecek. Bölgede ekiplerin 24 saat aralıksız olarak kar küreme ve tuzlama çalışması yaptığı belirtilirken, kış lastiği ve zincir olmayan araçların trafiğe çıkmamaları istendi. Karayolları ve trafik ekiplerinin çalışmasıyla yol çift yönlü olarak trafiğe açıldı.

 

CANLI YAYINDA TRT MUHABİRİ ZOR ANLAR YAŞADI

Ankara-Bolu karayolunda yoğun buzlanma dolayısı ile sürücüler zor anlar yaşadı. TRT HABER Muhabiri Emre Yüncü de yoğun kar yoğışının etkili olduğu bölgede son durumu aktarırken aynı yönde gelen TIR kayganlaşan yolda hakimiyetini kaybederken öndeki araca çarpmadan son anda durabildi.

TRT muhabirinin canlı yayında zor anları: Çekim sırasında kaza tehlikesi geçirdi! ile ilgili etiketler Bolu Ankara TIR kaza TRT Haber muhabir canlı yayın Emre Yüncü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.