TRT Kurdi Ahmed-i Hani festivalini canlı yayınlayacak...

Doğubayazıt Belediyesi tarafından 4-6 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan Ahmed-i Hani Kültür Sanat ve Turizm Festivalini TRT Kurdi, canlı yayınla ekranlara getirecek.

Doğubayazıt Belediyesi tarafından 4-6 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan Ahmed-i Hani Kültür Sanat ve Turizm Festivalini TRT Kurdi, 2 gün boyunca canlı yayınla ekranlara getirecek.

5 Ağustos Cuma günü 2015:te TRT Kurdi’nin önemli dengbejlerinden Metin Barlık ve Mehmet Agıri ile birlikte Doğubayazıt dengbejlerinden Orhan Ebren, Rıfkı Söyler, Patnos Dengbejlerinden Miraz Agıri’nin İshakapaşa Sarayında sahne alacağı “Dengbej Konseri” TRT Kurdi’den canlı olarak yayınlanacak.

Festivalin ikinci gününde ise Grup Tillo, türküleri ile festival katılımcılarına seslenirken, bu konserde TRTKurdi’den canlı olarak yayınlanacak. TRT Erzurum, Diyarbakır ve Ankara ekibi, iki günlük yayın için hazırlıklarına devam ediyor.
Festival 4 Ağustos Cuma Namazı çıkışında başlayıp, 6 Ağustos Grup Tillo Konseri ile sona erecek.

TRT Kurdi Ahmed-i Hani festivalini canlı yayınlayacak... ile ilgili etiketler ahmed-i hani trt kurdi festival
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.