TRT Genel Müdürü İbrahim Eren: KJ hataları bizi üzdü!

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, TRT’nin bilanço ve hesaplarının görüşüldüğü KİT Üst Komisyonu toplantısında soruları cevaplandırdı. Eren, "KJ hataları bizi en çok üzen, yıpratan meseleler oldu" açıklamasında bulundu.

Yaklaşık dört saat süren toplantının sonunda CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel ve CHP’li milletvekillerinin sorduğu çok sayıda sorudan bazılarını sözlü olarak cevaplayan TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, kamuoyunda tartışılan bazı konulara da açıklık getirdi.

“KJ HATALARI BİZİ YIPRATTI”

“ööööööiiiiiilllll”, “Azerbaycan sivillere saldırıyor”, “19 Mayıs Cumhuriyet Bayramı” gibi KJ hatalarıyla ilgili soruya yanıt veren TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, şunları söyledi:

“KJ hataları bizi en çok üzen, yıpratan meseleler oldu. İki meseleyi birbirinden ayırmak gerekiyor. Birincisi; KJ hataları, hata olanlar her kanalda olur. Ancak, o cuma namazı sonrası, sayın vekilimizin bahsettiği ‘ööö’, ‘l’ değil o, büyük ‘i’ harfi, Türkçe karakter sorunu var, küçük ‘i’ yani ‘i’ yazıyorsunuz büyük oluyor. Oradaki bir kişinin sözleşmesi feshedildi, dört kişiye en üst ceza verildi, savcılık zaten konunun içinde. 19 Mayıs mesela, hani bizim ne çıkarımız olacak? Öyle bir şeye cesaret edebilir miyiz? Öyle bir şeyi düşünür yapar mıyız yani düşüncemiz o yönde mi bir kere? Şimdi, bunları bir maksat varmış gibi yaptığımızı düşünmek yanlış olur diye düşünüyorum, kurumun genelini de töhmet altında bırakır.”

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren: KJ hataları bizi üzdü! ile ilgili etiketler CHP TRT İbrahim Eren KJ hata
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.