TRT 1'in yeni ana haber sunucusu belli oldu!

Usta sunucu Zafer Kiraz kısa süre önce sosyal medyadan paylaştığı bir video ile TRT'den istifa ettiğini açıklamıştı. TRT 1 Ana Haber'in yeni sunucusu da göreve başladığını yine sosyal medyadan duyurdu

TRT'de yıllardır başarı ile görev yapan, son zamanlarda TRT 1 Ana Haber'in ekran yüzü olan usta sunucu Zafer Kiraz, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile TRT’den istifa ettiğini duyurdu.

“TRT EKRANLARINI BIRAKIYORUM”

Kiraz konuyla ilgili, “Pazartesi’den itibaren gördüğüm lüzum üzerine ana haber ve TRT ekranlarını bırakıyorum. Bir başka yerde bir başka zaman yine karşınızda olacağım inşallah…” açıklamasını yaptı.

 

TRT 1 ANA HABER EKRANLARI

Bu arada, TRT 1 Ana Haber'in yeni yüzü de belli oldu. Canan Yener Reçber, Zafer Kiraz'ın yerine göreve başladığını, bugün yine sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Reçber mesajında, "Yeni adres, yeni heyecan ❤ Bundan böyle Türkiye'nin birinci kanalında Ana Haber Bülteni'nde buluşalım ❤ Her akşam saat 19:00'da TRT 1ekranına bekliyorum." ifadelerini paylaştı.

TRT 1'in yeni ana haber sunucusu belli oldu!

 

TRT 1'in yeni ana haber sunucusu belli oldu! ile ilgili etiketler zafer kiraz trt 1 ana haber Canan Yener Reçber
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.