TRT 1 Masumlar Apartmanı için o oyuncuyu getiriyor!

Hız kesmeden yoluna devam eden TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı, izleyicisine bir bomba transfer haberi daha verdi. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda rol alan Armağan Oğuz Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Salı akşamlarının en çok izlenen yapımlarından olan Masumlar Apartmanı son dönem transferlerine bir yenisini daha ekledi. Son olarak Han'ın eski nişanlısı rolüyle kadroya katılan Aslıhan Gürbüz olmuştu. Bu kez Mazo karakteri geliyor. İşte Masumlar Apartmanı'nın yeni transferi...

Masumlar Apartmanı geçtiğimiz yıldan bu yana gerek Safiye'si gerek Gülben'i ile seyircinin gönlünde taht kurdu. Ancak son dönemlerde yaşanan düşüş OGM Pictures'ı harekete geçirdi. Son olarak Han'ın eski nişanlısı olarak Aslıhan Gürbüz'ü kadroya katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre bir başka TRT dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Radko karakteri ile tanınan oyuncu Armağan Oğuz Masumlar Apartmanı'na transfer oldu. Armağan Oğuz dizide Mazo karakterine hayat verecek.

Diriliş Ertuğrul Ataç kimdir? Gerçek adı oynadığı diziler? - DiziHaberci

ARMAĞAN OĞUZ KİMDİR?

Seyirciler de bu transfer haberi sonrası "Armağan Oğuz kimdir, kaç yaşında" sorularına yanıt aramaya başladı. Sinema oyuncu Armağan Oğuz 37 yaşındadır. Mimar Sinan Üniversitesi İstatistik bölümü mezunu olan oyuncu ABD'de oyunculuk eğitimi almıştır.

Aynı zamanda 2008 Best Model Of Turkey birincisi olan oyuncu Ah Neriman, Diriliş Ertuğrul, Börü ve Dağ 2 gibi dizilerde rol aldı. Son olarak şu sıralar Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Radko karakteri ile hayranlarının karşısına çıktı.

TRT 1 Masumlar Apartmanı için o oyuncuyu getiriyor! ile ilgili etiketler TRT 1 armağan oğuz kimdir masumlar apartmanı mazo