TRT 1 Kara Tahta Dizisi İçin Devam Dedi! Kara Tahta Yaz Boyu ekranda

Yaklaşık 2 ay Önce İzleyicisi ile buluşmaya başlayan Kara Tahta Dizisinin Geleceği Belli Oldu. Geçtiğimiz Günlerde Final Yapacağı Açıklanan Kara Tahta dizisi izleyiciden gelen yoğun talep üzerine yaz sezonunda da TRT 1 ekranında olacak.

Başrollerinde Miray Daner, Furkan Andıç ve Cengiz Bozkurt'un Yer Aldığı Kara Tahta dizisi yaklaşık 2 ay Önce TRT 1 Ekranında yayınlanmaya başlamıştı. Dizi özellikle Furkan Andıç'ı Özleyen Hayranları Tarafından Büyük Bir heyecanla karşılanmıştı. Ancak bu heyecan reytinglere yansımamıştı. TRT 1 Kara Tahta Dizisi İçin Devam Dedi! Kara Tahta Yaz Boyu Ekranda!

Kara Tahta her ne kadar izleyici tarafından çok sevilse de reytinglerde kötü bir başlangıç yapmış, bir türlü isnenen çıkışı yapamamıştı. Bunun üzerine Kara Tahta'nın 10. bölümünde final yapmasına karar verilmişti. Karar diziyi izlemekten vazgeçmeyen kemikleşmiş izleyici grubunun çok üzülmesine neden olmuştu.

Ancak TRT 1 televizyon dünyasına pek de sık rastlamadığımız bir karara imza attı ve dizinin finalinden vazgeçti. Diğer kanallara göre reyting kaygısı az olan TRT 1'in bu kararı izleyicinin de takdirini topladı. Son dönemde reytinglerinde de hareketlilik gözlenen Kara Tahta dizisi izleyiciden gelen yoğun talep üzerine yaz döneminde de devam edecek.

Edirne’de yapılan çekimler sırasında Furkan Andıç, bir süre önce sette yaşanan kaza nedeniyle dizini incitmiş ve bir menisküs ameliyat geçirmişti. Oyuncu, bir haftalık dinlenmenin ardından yarasının iyileşmemesine karşın sete gelip işine devam etmişti.

Kara Tahta Dizisi Konusu Nedir?

“Atlas; doğduğu, aşık olduğu, ölüme itildiği kente öğretmen olarak geri döner. Kendisini geçmişe bağlayan köklerin zaman içerisinde zayıflamasının başına neler getireceğinden habersizdir. Şehrin güzeller güzeli Irmak’ı da seneler önce geride bıraktığını sandığı Atlas’ın karşısına çıkmasıyla darmadağın olur. Bekir ise Atlas ile Irmak’ın hikayesinde Irmak’ın aşığı olarak ölmeyi ve öldürülmeyi göze alır. Atlas, Irmak ve Bekir’in karşı karşıya geldiği bu dünya bambaşka bir hayatın habercisidir.“

Kara Tahta Dizisi Oyuncuları...

Furkan Ardıç – Atlas

Miray Daner – Irmak

Cengiz Bozkurt – Arif Hoca

Kerem Arslanoğlu – Bekir

Selen Uçer – Münevver

Çiçek Dilligil – Sevgi

Mine Tüfekçioğlu – Ülfet

Nizam Namidar – Hikmet

Onur Durmaz – Cafer

Taylan Meydan – İskender

Eylül Uğan – Aylin

Kara Tahta dizisinin senaryosunu Erkan Birgören kaleme alırken yönetmenliğini Ender Mıhlar yapıyor. Kara Tahta 10. bölümü 22 Haziran Çarşamba günü TRT 1 ekranında olacak.

 

 

TRT 1 Kara Tahta Dizisi İçin Devam Dedi! Kara Tahta Yaz Boyu ekranda ile ilgili etiketler TRT 1 kara tahta dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.