TRT 1 dizisi tutmayınca ibretlik bir karar aldı! Ceza mı, son şans mı anlaşılmadı!

TRT 1 yaz döneminde ekrana gelen Dünya Hali dizisi hakkında ibretlik karar aldı. Kanal yönetimi yeni dönemde reytingleri düşük gelen projelere yönelik diğer kanallara örnek olacak bir karara imza atarak Dünya Hali dizisinin yayın saatini değiştirdi.

Çarşamba akşamları saat 20:00'da TRT 1'de ekrana gelen Dünya Hali dizisi daha geç bir saatte yayınlanacak. Prime time olarak bilinen en çok izlenen saat diliminde en iyi projelerin yayınlanır. TRT 1'de bu saat dilimine Dünya Hali dizisini koymuştu.

DÜNYA HALİ DİZİSİ HAKKINDA İBRETLİK KARAR!

Dizinin reytinglerinin düşük gelmesinin ardından yayın saatinin 22:30'a alınması dikkat çekti. Pelin Abay ve Caner Şahin'in başrol oynadığı dizinin performansından memnun kalmayan kanal yönetimi saat değişikliği yaptı.

TRT1'in yeni dizisi Dünya Hali için geri sayım başladı... Seyirciyle  buluşmaya hazırlanıyor

CEZA MI SON ŞANS MI BELLİ DEĞİL!

Dünya Hali dizisinin yayın saatinin değişmesi izleyiciyi tarafından da merak edilir oldu. Reytinglerde düşüş olan dizinin halen devam ediyor olması ve yayın saatinin değiştirilmesi birçok vatandaşın aklında soru işareti bıraktı.

Geçtiğimiz dönemde de Tutunamayanlar, Tövbeler Olsun gibi dizilerin akıbeti de aynı olmuştu.

Böylelikle TRT 1'in aldığı bu karar diğer tüm kanallara biret oldu diyebiliriz. Zira reytinglerde özel kanallar ile rekabet halilnde olan TRT 1 artık başarılı olmayan, reytingleri düşük dizilere ekranında yer vermek istemiyor.

TRT 1 dizisi tutmayınca ibretlik bir karar aldı! Ceza mı, son şans mı anlaşılmadı! ile ilgili etiketler TRT 1 dünya hali
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.