Macaristan Türkiye canlı izle

Macaristan Türkiye maçı TRT 1 şifresiz canlı izleyin. UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup’da Macaristan ve Türkiye karşı karşıya. Taraftarlar bu maçı canlı izlemek TRT 1 şifresiz bedava yayın, canlı maç izle gibi araştırmalar yapmakta.

TRT 1 kanalından Macaristan Türkiye maçı canlı izlemek için detaylar burada. UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup’de Macaristan, evinde Türkiye’yi konuk ediyor. Bu maçı şifresiz canlı izlemek isteyen taraftarlar ise TRT 1 şifresiz bedava yayın canlı maç izle gibi araştırmalarına devam ediyor. Peki Macaristan - Türkiye maçı şifresiz hangi kanalda? İşte TRT 1’den Macaristan - Türkiye maçı canlı izlemek için ayrıntılar…

UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup’da Macaristan Türkiye maçı TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak. Futbolseverler ayrıca Sivasspor Galatasaray maçını şifresiz olarak Justin TV ile Jestyayın kanallarından da canlı izleyebilecekler.

MACARİSTAN TÜRKİYE MAÇI TRT 1 CANLI İZLE

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.