TRT -1 50. yılını kutladı...

Türkiye’nin ilk kanalı olan TRT 1 (Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu) 50.yılını kutladı.

31 Ocak 1968 yılında yayına giren ve ülkemizin ilk kanalı olan TRT bugün 50.yaş gününü kutladı.

Uzun bir dönem Türkiye’de tek yayın yapan kanal olan TRT birçok programa, belgesele, habere ve diziye ev sahipliği yaptı. Yıllar sonra birçok farklı kanal açan TRT’nin günümüzde 16 adet kanalı bulunuyor. Haber, çocuk, belgesel ve farklı dillerde açtığı kanallarla dikkat çeken TRT her izleyici kitlesine hitap eden yayınlar yapıyor.

a11

GALA GECESİNE AFRİN OPERASYONU DAMGA VURDU

50 yıl münasebetiyle gerçekleştirilen gala gecesine katılarak konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve TRT Genel Müdürü İbrahim Eren Türk askeri tarafından gerçekleştirilen Zeytin Dalı Operasyonu'na dikkat çekti. Üç konuşmacı da şehitlerimize rahmet dileyerek bölgede teröristlere karşı savaşan askerlerimize destek verdi.

a22

Gala gecesinde TRT ekranlarında geçmişten günümüze yayınlanan programlardan kesitler sunuldu. TRT ailesi içerisinde bulunup hayatını kaybeden çalışanlar rahmetle anıldı.

TRT -1 50. yılını kutladı... ile ilgili etiketler trt1 50.yıl
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.