Trezeguet kimdir? İşte Kasımpaşa'nın yıldızı...

Konuk ettiği Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Kasımpaşa'da maçın skorunu belirleyen golü atan ve performansıyla beğeni toplayan Mısırlı Mahmoud Hassan, adının nasıl "Trezeguet" olduğun maç sonu açıkladı. Peki dün akşamın yıldızı ''Trezeguet'' kimdir? Trezeguet ismini kim vermiş? İşte detaylar...

Kasımpaşa forması giyen 22 yaşındaki Mısırlı oyuncu Mahmoud Hassan "Trezeguet", Beşiktaş maçı sonrası yayıncı kuruluşa isminin nereden geldiğini anlattı. Peki maçın yıldızı Trezeguet kimdir? Trezeguet ismini kim vermiş? İşte cevabı..

page_trezeguet-buyuk-bir-takima-gol-atmak-beni-mutlu-etti_956124237

TREZEGUET KİMDİR?

Belçika ekibi Anderlecht'ten 1 yıllığına kiralanan genç oyuncu, Kasımpaşa formasıyla çıktığı 2 maçta da fileleri havalandırmayı başararak otoritelerin beğenisini kazandı. Geçen sezon Anderlecht formasıyla 31 maça çıkan 22 yaşındaki oyuncu, 7 gol ve 5 asistlik performansıyla dikkat çekmişti.

TREZEGUETWEB01_1

TREZEGUET İSMİNİ KİM VERDİ?

Lakabı olan Trezeguet'in de hikayesini anlatan Mısırlı futbolcu, "8 yaşındayken forvet oynuyordum ve hocam beni Mahmoud Trezeguet olarak çağırıyordu, sonra da böyle devam etti" dedi.

Trezeguet'in açıklamasının tamamı şöyle:

Her şeye çok fazla şükrediyorum. Takıma yardımcı olduğum için mutluyum. Büyük bir takıma gol atmak da beni oldukça mutlu etti.

Trezeguet ismi geçmişten geliyor. 8 yaşındayken forvet oynuyordum ve hocam beni Mahmoud Trezeguet olarak çağırmaya başladı ve ondan sonra da böyle devam etti.

DED0pGfXsAAT3B1

TREZEGUET'İN OYNADIĞI TAKIMLAR:

-El Ahly

-Anderlecht

-Mouscron

-Kasımpaşa

Trezeguet kimdir? İşte Kasımpaşa'nın yıldızı... ile ilgili etiketler Beşiktaş Kasımpaşa Anderlecht Belçika Mısır trezeguet mahmoud hassan
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.