Trendyol kredi kartı nasıl alınır? Trendyol kredi kartı alamıyorum ne yapmalıyım? Trendyol kredi kartı 200 lira nasıl alınır, kullanılır?

Milyonlarca kişinin günlük, haftalık hatta aylık ihtiyaçlarının yanı sıra düğün alışverişlerini dahi yaptığı Trendyol, kullanıcılarını sevindirecek projeye imza attı. Türkiye’nin önde gelen bankalarıyla gerçekleştirilen ortak proje kapsamında kullanıcılara Trendyol özelinde kredi kartı kullanım imkanı sağlanacak. Peki, Trendyol kredi kartı nasıl alınır? Trendyol kredi kartı alamıyorum ne yapmalıyım? Trendyol kredi kartı 200 lira nasıl alınır, kullanılır? İşte detaylar…

Türkiye’de milyonlarca vatandaşın tercih ettiği alışveriş sitelerinden Trendyol, dikkat çeken bir projeye imza attı. Önde gelen bankalardan Finansbank ile ortaklaşa düzenlenen proje kapsamında Trendyol özelinde hazırlanan kredi kartı kullanıcıların hizmetine sunulacak. Büyük avantaj ve fırsatlarla gelen bu kredi artı ise bazı özellikleriyle dikkatleri çekiyor. Bu çerçevede çok sayıda kişi Trendyol kredi kartı almak için girişimlerde bulunmaya başladı. Böylece talepler kapsamında aşırı yoğunluk meydana geldi. Bu gelişmelerin yanı sıra Trendyol kredi kartının sağladığı fayda ve avantajlar da dikkatleri çekti. Peki, Trendyol kredi kartı nasıl alınır? Trendyol kredi kartı alamıyorum ne yapmalıyım? Trendyol kredi kartı 200 lira nasıl alınır, kullanılır? Detaylar haberimizde…

TRENDYOL KREDI KARTI NASIL ALINIR? TRENDYOL KREDI KARTI ALAMIYORUM NE YAPMALIYIM? TRENDYOL KREDI KARTI 200 LIRA NASIL ALINIR, KULLANILIR?

Trendyol kredi kartı müşterilerin avantajlı fiyatlar ve kampanyalarla alışveriş yapmasını sağlayan bir karttır. Söz konusu karta sahip olabilmek için kişinin düzenli gelir beyan edebilmesi gerekmektedir. Düzenli gelir beyanının ardından kullanıcılar Trendyol uygulaması ya da QNB Finansbank müşteri temsilcileri aracılığıyla gerekli bilgilerle başvurularını gerçekleştirebilmektedir.

Uygulama üzerinden başvuru yapmak isteyen kullanıcılar Trendyol uygulamasını açarak “CardFinans Trendyol” sekmesinden “Hemen Başvur” kısmına tıklayarak ilgili alana yönlendirildikten sonra TC KİMLİK NO ve CEP TELEFON NUMARASI bilgilerini girdikten sonra başvurusunu tamamlamış olacaktır.

Bazı kullanıcılara ise başvuru adımları tamamlanırken “GSM OPERATÖR DEĞİŞİKLİĞİ” uyarısı verilmektedir.

Söz konusu uyarıda şu ifadeler yer alıyor:

“GSM operatörlerinde yapılan değişikliklerde, değişiklin anından 48 saat sonrasına kadar SMS gönderilememekte; operatör kısıtınızın kalkması için; 48 saat beklemek istemiyorsanız bireysel müşteri iseniz 0 850 222 0 900 numaralı Finansbank çağrı merkezimizi arayarak, tüzel müşteri iseniz şubenize başvurarak bankamız için operatör kısıtınızı kaldırabilirsiniz.”

Trendyol kredi kartı nasıl alınır? Trendyol kredi kartı alamıyorum ne yapmalıyım? Trendyol kredi kartı 200 lira nasıl alınır, kullanılır?

Bu uyarıyı alan kişilerin 0 850 222 0 900 numaralı hattı arayarak bankanın müşteri temsilcileri ile temasa geçip sorununu çözmesi ifade edilmektedir. Müşteri temsilcileri ile kısa bir görüşmenin ardından gerekli bilgilerin sağlanmasıyla başvuru süreci tamamlanmış olur. Bu adımların ardından ise kartın teslimatının yapılmasını beklemek kalır.

Müşteri temsilcisi ile gerçekleştirilen görüşmede başvuran kişinin adı, soyadı, mesleği, ikametgah adresi, iş yeri adresi, telefon numarası gibi temel bilgiler kayıtlara geçer.

Trendyol kredi kartı nasıl alınır? Trendyol kredi kartı alamıyorum ne yapmalıyım? Trendyol kredi kartı 200 lira nasıl alınır, kullanılır? - Resim : 2

TRENDYOL KREDI KARTI 200 LİRA NASIL ALINIR, KULLANILIR?

Trendyol kredi kartının avantajları arasında dikkat çeken şu kampanyalar yer alıyor:

Ömür boyu kart ücreti yok

Anında 200 TL HEDİYE

Trendyol Yemek’te yüzde 5

Diğer Trendyol alışverişlerinde yüzde 1

Peşin fiyatına 3 taksit

2 kat hızlı Elite olma imkanı

Trendyol kredi kartı nasıl alınır? Trendyol kredi kartı alamıyorum ne yapmalıyım? Trendyol kredi kartı 200 lira nasıl alınır, kullanılır? ile ilgili etiketler Trendyol Kredi kartı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.