Tren kazası için adliyeye koşan Özgür Özel ve siyasiler 29 işçinin yanarak öldüğü Beşiktaş'taki katliamda neden ortadan kaybolmuştu?

Sorumsuzluk ve ihmaller zinciri sonucu 29 kişinin yanarak can verdiği gece kulübü faciasına Özgür Özel kayıtsız kalmayı tercih etti. Çorlu'daki tren kazası davası için adliyeye akın eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve diğer siyasetçilerin konu Beşiktaş'taki gece kulübü yangınında ortadan kaybolması dikkat çekti.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 2018 yılında meydana gelen ve 7'si çocuk 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasına ilişkin davada karar çıktı.

Çorlu'da 25 kişinin hayatını kaybettiği, 340 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin 13 sanığın yargılandığı davada 6 yıl sonra açıklanan kararda dönemin TCDD Bölge Müdürü Nihat Aslan'a 15 yıl, bölge bakım müdürü Mümin Karasu'ya 17,6 yıl hapis cezası verildi.

ÖZGÜR ÖZEL VE SİYASİLER TREN KAZASI DURUŞMASINA AKIN ETTİ

Karar duruşması, CHP Genel Başkanı Özgür Özel başta olmak üzere çok sayıda siyasi, sivil toplum kurulu temsilcisi ve barolar tarafından da takip edildi.

Öze'in tren kazasını bu kadar yakından takip etmesine rağmen İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen gece kulübü yangınında ortadan kaybolmuş olması dikkat çekti. 

Tren kazası için adliyeye koşan Özgür Özel ve siyasiler 29 işçinin yanarak öldüğü Beşiktaş'taki katliamda neden ortadan kaybolmuştu?

BEŞİKTAŞ'TAKİ İŞÇİ KATLİAMINA NEDEN SESSİZ KALDILAR?

Çorlu'daki tren kazası davası için adliyeye akın eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve diğer siyasetçiler, konu Beşiktaş'taki gece kulübü yangınında neden ortada kaybolmuştu?

Sorumsuzluk ve ihmaller zinciri sonucu cayır cayır yanarak can veren 29 işçinin ardından neden siyasiler eylem ya da bir açıklama yapmadı?

Tren kazası için adliyeye koşan Özgür Özel ve siyasiler 29 işçinin yanarak öldüğü Beşiktaş'taki katliamda neden ortadan kaybolmuştu? - Resim : 2

TREN KAZASINI ÖNEMSEYİP DURUŞMAYA GİDEN SİYASİLER YANARAK ÖLEN 29 İŞÇİ İÇİN NEDEN BİR ŞEY YAPMADI?

Başta Özgür Özel olmak üzere duruşmaya akın eden siyasilerin tren kazasını bu denli önemseyip Beşiktaş'taki işçi katliamına sessiz kalması dikkat çekti. 

Tren kazası için adliyeye koşan Özgür Özel ve siyasiler 29 işçinin yanarak öldüğü Beşiktaş'taki katliamda neden ortadan kaybolmuştu? - Resim : 3

 

 

Tren kazası için adliyeye koşan Özgür Özel ve siyasiler 29 işçinin yanarak öldüğü Beşiktaş'taki katliamda neden ortadan kaybolmuştu? ile ilgili etiketler Özgür Özel CHP Beşiktaş Çorlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.