Tren, kamyonu bir anda ikiye böldü: Burnu bile kanamadan araçtan çıktı

Yıllar önce bir trenin ortadan ikiye böldüğü Amazon Teslimat Kamyonunun ve mucizevi bir şekilde enkazdan yara almadan kurtulan sürücünün yeni görüntüleri ortaya çıktı.

2021 yılında, Amazon sürücüsü Alexander Evans, Milwaukee, Wisconsin yakınlarında bir köy yolunda arabasıyla işini yaparken, teslimat kamyonu bir tren tarafından ikiye bölündü.

Evans bu kazadan mucizevi bir şekilde yara almadan kurtuldu. Evans'ın sol kulağı sağır bu nedenle de trenin kornasını duymadığını belirtti.

Olayın görüntüleri yıllar sonra ortaya çıktı.

Komik olan şey ise Evans'ın 33. doğum günüydü. Ve kazanın ardından hiçbir şey olmamış gibi araçtan inmesi olayı gerçekten ilginç bir hale getiriyor.

Tren, kamyonu bir anda ikiye böldü: Burnu bile kanamadan araçtan çıktı ile ilgili etiketler ABD Trafik kazası tren kazası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.